McDonald's Double McChicken Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



McDonald's Double McChicken Kaç Kalori? McDonald's Double McChicken Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

McDonald's Double McChicken Kaç Kalori? McDonald's Double McChicken Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

McDonald's Double McChicken yemek zararlı mı? faydalı mı? McDonald's Double McChicken kaç kalori? McDonald's Double McChicken içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? McDonald's Double McChicken içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

McDonald's Double McChicken kaç kalori, McDonald's Double McChicken yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? McDonald's Double McChicken gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? McDonald's Double McChicken ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce McDonald's Double McChicken ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

McDonald's Double McChicken İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

McDonald's Double McChicken içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

McDonald's Double McChicken İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Adet McDonald's Double McChicken içerisinde ortalama 599,97 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? McDonald's Double McChicken içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. McDonald's Double McChicken içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. McDonald's Double McChicken içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

McDonald's Double McChicken İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

McDonald's Double McChicken içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Adet McDonald's Double McChicken içerisinde yaklaşık olarak 57,96 g karbonhidrat bulunmaktadır.

McDonald's Double McChicken İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

McDonald's Double McChicken içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

McDonald's Double McChicken İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

McDonald's Double McChicken içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

McDonald's Double McChicken İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

McDonald's Double McChicken içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

McDonald's Double McChicken İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

McDonald's Double McChicken içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere McDonald's Double McChicken içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Adet McDonald's Double McChicken içerisinde 24,99 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. McDonald's Double McChicken içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

McDonald's Double McChicken İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

McDonald's Double McChicken içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

McDonald's Double McChicken İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

McDonald's Double McChicken içerisinde Protein bulunuyor. McDonald's Double McChicken içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein McDonald's Double McChicken dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. McDonald's Double McChicken içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple McDonald's Double McChicken içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Adet McDonald's Double McChicken içerisinde de 34,86 g Protein bulunuyor.

McDonald's Double McChicken İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

McDonald's Double McChicken içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

McDonald's Double McChicken İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

McDonald's Double McChicken içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

McDonald's Double McChicken İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

McDonald's Double McChicken içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak McDonald's Double McChicken içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar McDonald's Double McChicken yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? McDonald's Double McChicken içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? McDonald's Double McChicken içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte McDonald's Double McChicken içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Adet McDonald's Double McChicken İçindeki Besinler

  • 57,96 Karbonhidrat
  • 34,86 Protein
  • 24,99 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 57,96 Karbonhidrat

1 Gram McDonald's Double McChicken İçindeki Besinler

  • 0,28 Karbonhidrat
  • 0,17 Protein
  • 0,12 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,28 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


MCDONALD'S DOUBLE MCCHİCKEN İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0