TAROT FALI


Tarihten gelen ve gelmiş geçmiş en kehanetli olaylardan birisi olarak bilinen Tarot falını şimdi sizin için Online, Ücretsiz ve Gerçek olarak hazırladık. Bu seferlik mousu veya telefon tuşlarını sol elinizle kullanın. Çünkü sol eliniz beynin farklı ve yaratıcı bölümlerini çalıştırır.


Biraz düşünün, 7 adet tarot kartını sol elinizle seçin. Seçim için 3 saniye bekleyin.




TAROT FALI NASIL BAKILIR?


Tarot Falı Nasıl Bakılır?
Tarot falını okumak aslında başlangıçta zordur. Ama sonradan okumaya alıştığınızda gerçekten kolay gelecektir. Çünkü tüm kartların anlamları, tüm tarot falı bakanlar açısından neredeyse aynı şekilde yorumlanır.

Birçok farklı tarot kartı mevcutken yeni başlayanlar için standart tarot falı destesi almak, tarot falı okuyabilmek için en doğru yöntemlerden birisidir.

Tarot kartlarının ters ve düz anlamları vardır. Bu konuda her zaman dikkat edilmesi gerekir. 78 adet karttan seçeceğiniz kartları okurken, kartın ters ve düz olduğuna dikkat etmek gerekiyor.



TAROT FALI TARİHÇESİ


Tarot Falı Tarihçesi
Tarot Falı gizemi halen çözülemeyen ve tarihiyle ilgili bile net bir bilgi olmayan sıradışı bir kehanet rehberi ve mistik olaylar silsilesidir. Birçok kişi tarafından tercih edilen tarot falı artık internet ortamında da gerçek astrologlar tarafından hazırlanıp yayınlanıyor. Biz de sizler için böyle bir sayfa hazırladık.

Tarot falı çok eskiden olduğu gibi bugün de en çok kullanılan kehanet araçlarından birisidir. Tarot falının büyüsü yıllardır birçok kişi tarafından araştırılmış ve incelenmiştir.

Tarot'un bu kadar önemli ve değerli kılan en büyük özelliklerinden birisi tarihten bu yana okuma yönteminin değişmeyişidir. Yani birçok kişi tarafından kartların anlamı aynıdır.

Tarot falının tarihiyle ilgili de çok çeşitli kaynaklar mevcut. Bazı kaynaklara göre Sufiler, Katarlar, Mısırlılar tarafından kullanıldığı iddia edilse de bazı kaynaklar İtalya'yı işaret ediyor. Yine de bununla ilgili net ve kesin bir kaynak bulunmamakta.

Aslında çok basit bir kart oyunu gibi gözüksede arkasında gerçekten çok fazla gizem ve büyü barındırıyor.

Tarot kartlarının en eski örnekleri Türkiye'de Memlüklüler döneminden kalmış olanlardır. 15. yüzyılda İtalya'da sihirbazlar tarafından kullanılan tarot kartları 17. yüzyıldan sonra yavaş yavaş bugünkü hallerini almaya başlamışlardır.

ÇOK TIKLANANLAR