Arı Fruit Bar Hurma&Fındık Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Arı Fruit Bar Hurma&Fındık Kaç Kalori? Arı Fruit Bar Hurma&Fındık Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık Kaç Kalori? Arı Fruit Bar Hurma&Fındık Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık yemek zararlı mı? faydalı mı? Arı Fruit Bar Hurma&Fındık kaç kalori? Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık kaç kalori, Arı Fruit Bar Hurma&Fındık yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Arı Fruit Bar Hurma&Fındık gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Arı Fruit Bar Hurma&Fındık ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Arı Fruit Bar Hurma&Fındık ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Paket Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde ortalama 123,55 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Paket Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde yaklaşık olarak 19,71 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Paket Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Arı Fruit Bar Hurma&Fındık yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Paket Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde 4,24 g olarak bulunuyor.

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Paket Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde 4,1 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde Protein bulunuyor. Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Arı Fruit Bar Hurma&Fındık dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Paket Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde de 1,83 g Protein bulunuyor.

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Arı Fruit Bar Hurma&Fındık yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Arı Fruit Bar Hurma&Fındık içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Paket Arı Fruit Bar Hurma&Fındık İçindeki Besinler

  • 19,71 Karbonhidrat
  • 1,83 Protein
  • 4,1 Yağ
  • 4,24 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 19,71 Karbonhidrat

1 Gram Arı Fruit Bar Hurma&Fındık İçindeki Besinler

  • 0,56 Karbonhidrat
  • 0,05 Protein
  • 0,12 Yağ
  • 0,12 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,56 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


ARI FRUİT BAR HURMA&FINDIK İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0