Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı Kaç Kalori? Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı Kaç Kalori? Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı yemek zararlı mı? faydalı mı? Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı kaç kalori? Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı kaç kalori, Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Paket Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde ortalama 119 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Paket Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde yaklaşık olarak 20,3 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Paket Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Paket Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde 5,18 g olarak bulunuyor.

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Paket Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde 3,08 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde Protein bulunuyor. Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Paket Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde de 3,08 g Protein bulunuyor.

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Paket Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı İçindeki Besinler

  • 20,3 Karbonhidrat
  • 3,08 Protein
  • 3,08 Yağ
  • 5,18 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 20,3 Karbonhidrat

1 Gram Züber Çilekli& Ispanaklı Sebzeli Meyve Tatlısı İçindeki Besinler

  • 0,58 Karbonhidrat
  • 0,09 Protein
  • 0,09 Yağ
  • 0,15 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,58 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


ZÜBER ÇİLEKLİ& ISPANAKLI SEBZELİ MEYVE TATLISI İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0