Tavuk Wrap Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Tavuk Wrap Kaç Kalori? Tavuk Wrap Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Tavuk Wrap Kaç Kalori? Tavuk Wrap Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Tavuk Wrap yemek zararlı mı? faydalı mı? Tavuk Wrap kaç kalori? Tavuk Wrap içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Tavuk Wrap içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Tavuk Wrap kaç kalori, Tavuk Wrap yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Tavuk Wrap gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Tavuk Wrap ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Tavuk Wrap ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Tavuk Wrap İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Tavuk Wrap içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Tavuk Wrap İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Adet Tavuk Wrap içerisinde ortalama 400 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Tavuk Wrap içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Tavuk Wrap içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Tavuk Wrap içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Tavuk Wrap İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Tavuk Wrap içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Adet Tavuk Wrap içerisinde yaklaşık olarak 43 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Tavuk Wrap İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Tavuk Wrap içerisinde Kolestrol bulunuyor. Kolesterol kan içerisinde muma benzer bir yapıya sahip yağ türüdür. Tavuk Wrap içerisinde de bulunan bu kolesterol genel olarak ikiye ayrılır. İyi huylu ve kötü huylu kolestrol olarak adlandırılırlar. Kötü huylu olan kolesterol kalp krizi ve beyin kanamasına yol açarken, iyi huyku kolesterol ise tam tersi işlev görür. Yani kötü huyku kolestrolde yaşanan durumu tersine çevirir. 1 Adet Tavuk Wrap içerisinde yaklaşık olarak 60 mg kolesterol bulunmaktadır.

Tavuk Wrap İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Tavuk Wrap içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Tavuk Wrap İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Tavuk Wrap içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Tavuk Wrap İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Tavuk Wrap içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Tavuk Wrap içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Adet Tavuk Wrap içerisinde 12 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Tavuk Wrap içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Tavuk Wrap İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Tavuk Wrap içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Tavuk Wrap İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Tavuk Wrap içerisinde Protein bulunuyor. Tavuk Wrap içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Tavuk Wrap dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Tavuk Wrap içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Tavuk Wrap içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Adet Tavuk Wrap içerisinde de 32 g Protein bulunuyor.

Tavuk Wrap İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Tavuk Wrap içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Tavuk Wrap ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Adet Tavuk Wrap içerisinde yaklaşık olarak 800 mg sodyum bulunuyor. Peki Tavuk Wrap içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Tavuk Wrap yiyerek sodyum almış olursunuz.

Tavuk Wrap İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Tavuk Wrap içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Tavuk Wrap İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Tavuk Wrap içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Tavuk Wrap içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Tavuk Wrap yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Tavuk Wrap içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Tavuk Wrap içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Tavuk Wrap içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Adet Tavuk Wrap İçindeki Besinler

  • 43 Karbonhidrat
  • 32 Protein
  • 12 Yağ
  • 0 Lif
  • 60 Kolesterol
  • 800 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 43 Karbonhidrat

1 Gram Tavuk Wrap İçindeki Besinler

  • 0,43 Karbonhidrat
  • 0,32 Protein
  • 0,12 Yağ
  • 0 Lif
  • 0,6 Kolesterol
  • 8 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,43 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


TAVUK WRAP İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0