Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç Kaç Kalori? Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç Kaç Kalori? Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç yemek zararlı mı? faydalı mı? Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç kaç kalori? Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç kaç kalori, Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Adet Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde ortalama 360 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Adet Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde yaklaşık olarak 35,13 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Adet Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Adet Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde 5,75 g olarak bulunuyor.

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Adet Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde 14,28 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde Protein bulunuyor. Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Adet Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde de 19,99 g Protein bulunuyor.

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Adet Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç İçindeki Besinler

  • 35,13 Karbonhidrat
  • 19,99 Protein
  • 14,28 Yağ
  • 5,75 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 35,13 Karbonhidrat

1 Gram Starbucks Haşhaşlı- Peynirli Sandviç İçindeki Besinler

  • 0,26 Karbonhidrat
  • 0,15 Protein
  • 0,11 Yağ
  • 0,04 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,26 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


STARBUCKS HAŞHAŞLI- PEYNİRLİ SANDVİÇ İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0