Starbucks Ahududulu Cheesecake Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Starbucks Ahududulu Cheesecake Kaç Kalori? Starbucks Ahududulu Cheesecake Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Starbucks Ahududulu Cheesecake Kaç Kalori? Starbucks Ahududulu Cheesecake Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Starbucks Ahududulu Cheesecake yemek zararlı mı? faydalı mı? Starbucks Ahududulu Cheesecake kaç kalori? Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Starbucks Ahududulu Cheesecake içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Starbucks Ahududulu Cheesecake kaç kalori, Starbucks Ahududulu Cheesecake yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Starbucks Ahududulu Cheesecake gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Starbucks Ahududulu Cheesecake ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Starbucks Ahududulu Cheesecake ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Starbucks Ahududulu Cheesecake İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Starbucks Ahududulu Cheesecake İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Adet Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde ortalama 564,99 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Starbucks Ahududulu Cheesecake içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Starbucks Ahududulu Cheesecake İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Adet Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde yaklaşık olarak 76,12 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Starbucks Ahududulu Cheesecake İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Starbucks Ahududulu Cheesecake İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Adet Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Starbucks Ahududulu Cheesecake yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Adet Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde 0,34 g olarak bulunuyor.

Starbucks Ahududulu Cheesecake İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Starbucks Ahududulu Cheesecake İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Adet Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde 24,71 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Starbucks Ahududulu Cheesecake İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Starbucks Ahududulu Cheesecake İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde Protein bulunuyor. Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Starbucks Ahududulu Cheesecake dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Adet Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde de 9,77 g Protein bulunuyor.

Starbucks Ahududulu Cheesecake İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Starbucks Ahududulu Cheesecake İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Starbucks Ahududulu Cheesecake İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Starbucks Ahududulu Cheesecake yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Starbucks Ahududulu Cheesecake içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Adet Starbucks Ahududulu Cheesecake İçindeki Besinler

  • 76,12 Karbonhidrat
  • 9,77 Protein
  • 24,71 Yağ
  • 0,34 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 76,12 Karbonhidrat

1 Gram Starbucks Ahududulu Cheesecake İçindeki Besinler

  • 0,43 Karbonhidrat
  • 0,06 Protein
  • 0,14 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,43 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


STARBUCKS AHUDUDULU CHEESECAKE İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0