Sashimi Saba Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Sashimi Saba Kaç Kalori? Sashimi Saba Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Sashimi Saba Kaç Kalori? Sashimi Saba Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Sashimi Saba yemek zararlı mı? faydalı mı? Sashimi Saba kaç kalori? Sashimi Saba içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Sashimi Saba içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Sashimi Saba kaç kalori, Sashimi Saba yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Sashimi Saba gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Sashimi Saba ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Sashimi Saba ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Sashimi Saba İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Sashimi Saba içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Sashimi Saba İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon (Orta) Sashimi Saba içerisinde ortalama 179,2 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Sashimi Saba içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Sashimi Saba içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Sashimi Saba içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Sashimi Saba İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Sashimi Saba içerisinde hiç karbonhidrat yok. Karbonhidrat oranı 0.

Sashimi Saba İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Sashimi Saba içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Sashimi Saba İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Sashimi Saba içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Sashimi Saba İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Sashimi Saba içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Sashimi Saba İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Sashimi Saba içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Sashimi Saba içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Porsiyon (Orta) Sashimi Saba içerisinde 7,84 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Sashimi Saba içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Sashimi Saba İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Sashimi Saba içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Sashimi Saba İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Sashimi Saba içerisinde Protein bulunuyor. Sashimi Saba içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Sashimi Saba dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Sashimi Saba içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Sashimi Saba içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon (Orta) Sashimi Saba içerisinde de 27,22 g Protein bulunuyor.

Sashimi Saba İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Sashimi Saba içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Sashimi Saba İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Sashimi Saba içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Sashimi Saba İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Sashimi Saba içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Sashimi Saba içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Sashimi Saba yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Sashimi Saba içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Sashimi Saba içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Sashimi Saba içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon (Orta) Sashimi Saba İçindeki Besinler

  • 0 Karbonhidrat
  • 27,22 Protein
  • 7,84 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


SASHİMİ SABA İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0