Popkek Limonlu Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Popkek Limonlu Kaç Kalori? Popkek Limonlu Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Popkek Limonlu Kaç Kalori? Popkek Limonlu Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Popkek Limonlu yemek zararlı mı? faydalı mı? Popkek Limonlu kaç kalori? Popkek Limonlu içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Popkek Limonlu içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Popkek Limonlu kaç kalori, Popkek Limonlu yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Popkek Limonlu gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Popkek Limonlu ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Popkek Limonlu ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Popkek Limonlu İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Popkek Limonlu içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Popkek Limonlu İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Porsiyon Popkek Limonlu içerisinde ortalama 264 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Popkek Limonlu içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Popkek Limonlu içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Popkek Limonlu içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Popkek Limonlu İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Popkek Limonlu içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Porsiyon Popkek Limonlu içerisinde yaklaşık olarak 35,28 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Popkek Limonlu İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Popkek Limonlu içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Popkek Limonlu İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Popkek Limonlu içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Porsiyon Popkek Limonlu içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Popkek Limonlu içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Popkek Limonlu yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Porsiyon Popkek Limonlu içerisinde 0,54 g olarak bulunuyor.

Popkek Limonlu İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Popkek Limonlu içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Popkek Limonlu İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Popkek Limonlu içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Popkek Limonlu içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Porsiyon Popkek Limonlu içerisinde 12,36 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Popkek Limonlu içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Popkek Limonlu İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Popkek Limonlu içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Popkek Limonlu İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Popkek Limonlu içerisinde Protein bulunuyor. Popkek Limonlu içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Popkek Limonlu dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Popkek Limonlu içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Popkek Limonlu içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Porsiyon Popkek Limonlu içerisinde de 2,58 g Protein bulunuyor.

Popkek Limonlu İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Popkek Limonlu içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Popkek Limonlu ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Porsiyon Popkek Limonlu içerisinde yaklaşık olarak 0,54 mg sodyum bulunuyor. Peki Popkek Limonlu içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Popkek Limonlu yiyerek sodyum almış olursunuz.

Popkek Limonlu İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Popkek Limonlu içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Popkek Limonlu İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Popkek Limonlu içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Popkek Limonlu içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Popkek Limonlu yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Popkek Limonlu içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Popkek Limonlu içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Popkek Limonlu içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Porsiyon Popkek Limonlu İçindeki Besinler

  • 35,28 Karbonhidrat
  • 2,58 Protein
  • 12,36 Yağ
  • 0,54 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,54 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 35,28 Karbonhidrat

1 Gram Popkek Limonlu İçindeki Besinler

  • 0,59 Karbonhidrat
  • 0,04 Protein
  • 0,21 Yağ
  • 0,01 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,01 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,59 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


POPKEK LİMONLU İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0