Kurme Bar Coconut Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Kurme Bar Coconut Kaç Kalori? Kurme Bar Coconut Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Kurme Bar Coconut Kaç Kalori? Kurme Bar Coconut Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Kurme Bar Coconut yemek zararlı mı? faydalı mı? Kurme Bar Coconut kaç kalori? Kurme Bar Coconut içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Kurme Bar Coconut içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Kurme Bar Coconut kaç kalori, Kurme Bar Coconut yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Kurme Bar Coconut gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Kurme Bar Coconut ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Kurme Bar Coconut ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Kurme Bar Coconut İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Kurme Bar Coconut içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Kurme Bar Coconut İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Adet Kurme Bar Coconut içerisinde ortalama 98 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Kurme Bar Coconut içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Kurme Bar Coconut içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Kurme Bar Coconut içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Kurme Bar Coconut İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Kurme Bar Coconut içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Adet Kurme Bar Coconut içerisinde yaklaşık olarak 14,5 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Kurme Bar Coconut İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Kurme Bar Coconut içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Kurme Bar Coconut İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Kurme Bar Coconut içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Adet Kurme Bar Coconut içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Kurme Bar Coconut içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Kurme Bar Coconut yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Adet Kurme Bar Coconut içerisinde 3 g olarak bulunuyor.

Kurme Bar Coconut İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Kurme Bar Coconut içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Kurme Bar Coconut İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Kurme Bar Coconut içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Kurme Bar Coconut içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Adet Kurme Bar Coconut içerisinde 5,25 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Kurme Bar Coconut içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Kurme Bar Coconut İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Kurme Bar Coconut içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Kurme Bar Coconut İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Kurme Bar Coconut içerisinde Protein bulunuyor. Kurme Bar Coconut içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Kurme Bar Coconut dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Kurme Bar Coconut içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Kurme Bar Coconut içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Adet Kurme Bar Coconut içerisinde de 1,45 g Protein bulunuyor.

Kurme Bar Coconut İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Kurme Bar Coconut içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Kurme Bar Coconut İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Kurme Bar Coconut içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Kurme Bar Coconut İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Kurme Bar Coconut içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Kurme Bar Coconut içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Kurme Bar Coconut yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Kurme Bar Coconut içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Kurme Bar Coconut içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Kurme Bar Coconut içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Adet Kurme Bar Coconut İçindeki Besinler

  • 14,5 Karbonhidrat
  • 1,45 Protein
  • 5,25 Yağ
  • 3 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 14,5 Karbonhidrat

1 Gram Kurme Bar Coconut İçindeki Besinler

  • 0,58 Karbonhidrat
  • 0,06 Protein
  • 0,21 Yağ
  • 0,12 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,58 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


KURME BAR COCONUT İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0