Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola Kaç Kalori? Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola Kaç Kalori? Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola yemek zararlı mı? faydalı mı? Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola kaç kalori? Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola kaç kalori, Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Çorba Kaşığı Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde ortalama 92,45 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Çorba Kaşığı Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde yaklaşık olarak 15,63 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde hiç lif yok. Lif oranı 0.

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Çorba Kaşığı Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde 1,4 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde Protein bulunuyor. Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Çorba Kaşığı Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde de 3,25 g Protein bulunuyor.

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Çorba Kaşığı Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola İçindeki Besinler

  • 15,63 Karbonhidrat
  • 3,25 Protein
  • 1,4 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 15,63 Karbonhidrat

1 Gram Granolife Goji Berry ve Kinoalı Vegan Granola İçindeki Besinler

  • 0,63 Karbonhidrat
  • 0,13 Protein
  • 0,06 Yağ
  • 0 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,63 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


GRANOLİFE GOJİ BERRY VE KİNOALI VEGAN GRANOLA İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0