Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao Kaç Kalori? Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao Kaç Kalori? Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao yemek zararlı mı? faydalı mı? Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao kaç kalori? Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao kaç kalori, Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Paket Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde ortalama 112 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Paket Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde yaklaşık olarak 15,58 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Paket Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Paket Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde 3,76 g olarak bulunuyor.

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Paket Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde 3,59 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde Protein bulunuyor. Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Paket Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde de 2,63 g Protein bulunuyor.

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Paket Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao İçindeki Besinler

  • 15,58 Karbonhidrat
  • 2,63 Protein
  • 3,59 Yağ
  • 3,76 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 15,58 Karbonhidrat

1 Gram Fropie Probiyotik Bar - Badem & Kakao İçindeki Besinler

  • 44,5 Karbonhidrat
  • 7,5 Protein
  • 10,25 Yağ
  • 10,75 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 44,5 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


FROPİE PROBİYOTİK BAR - BADEM & KAKAO İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0