Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm Kaç Kalori? Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm Kaç Kalori? Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm yemek zararlı mı? faydalı mı? Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm kaç kalori? Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm kaç kalori, Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Paket Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde ortalama 66 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Paket Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde yaklaşık olarak 18 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Paket Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Paket Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde 0,55 g olarak bulunuyor.

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde hiç yağ yok. Yağ oranı 0.

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde Potasyum bunuluyor. Sabahtan akşama kadar aldığımız gıdalar içerisinde aslında günlük potasyum ihtiyacımızı çok rahat karşılıyoruz. Bu yiyeceklerin içerisinde Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm yiyeceği de var. Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde de potasyum bulunuyor. 1 Paket Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde yaklaşık olarak 232 mg potasyum bulunuyor. Potasyumun en büyük faydalarından birisi kan basıncını dengeliyor olması. Bunun dışında yapılan araştırmalara göre potasyum tüketimi kemik kütlesinin yüksek olmasına da yardımcı oluyor. Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde de bulunan potasyum aynı zamanda böbrek taşlarına da iyi geliyor. Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm tüketenler yani gerekli miktarda potasyum alanlarda böbrek taşı oranı, potasyumu eksik olanlara göre daha düşüktür. Diğer bir deyişle potasyum börek taşı oluşumunu engelliyor veya geciktiriyor.

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde Protein bulunuyor. Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Paket Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde de 0,7 g Protein bulunuyor.

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Paket Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm İçindeki Besinler

  • 18 Karbonhidrat
  • 0,7 Protein
  • 0 Yağ
  • 0,55 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 232 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 18 Karbonhidrat

1 Gram Dovido Furito Çilek Aromalı Üzüm İçindeki Besinler

  • 0,72 Karbonhidrat
  • 0,03 Protein
  • 0 Yağ
  • 0,02 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 9,28 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,72 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


DOVİDO FURİTO ÇİLEK AROMALI ÜZÜM İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0