Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek Kaç Kalori? Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek Kaç Kalori? Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek yemek zararlı mı? faydalı mı? Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek kaç kalori? Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek kaç kalori, Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Paket Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde ortalama 148,05 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Paket Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde yaklaşık olarak 18,55 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Paket Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Paket Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde 0,6 g olarak bulunuyor.

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde hiç yağ yok. Yağ oranı 0.

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde Protein bulunuyor. Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Paket Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde de 1,61 g Protein bulunuyor.

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde hiç sodyum yok. Sodyum oranı 0.

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Paket Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek İçindeki Besinler

  • 18,55 Karbonhidrat
  • 1,61 Protein
  • 0 Yağ
  • 0,6 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 18,55 Karbonhidrat

1 Gram Dankek Pöti Hindistan Cevizli Kek İçindeki Besinler

  • 53 Karbonhidrat
  • 4,6 Protein
  • 0 Yağ
  • 1,7 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 53 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


DANKEK PÖTİ HİNDİSTAN CEVİZLİ KEK İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0