Cappuccino Creamer Kaç Kalori?


MİKTAR

BİRİM



TOPLAM KALORİ



Cappuccino Creamer Kaç Kalori? Cappuccino Creamer Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Cappuccino Creamer Kaç Kalori? Cappuccino Creamer Kilo Yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Faydalı mı?

Cappuccino Creamer yemek zararlı mı? faydalı mı? Cappuccino Creamer kaç kalori? Cappuccino Creamer içerisinde ne kadar protein, yağ ve lif var? Cappuccino Creamer içinde vitamin var mı? Kilo yapar mı? Şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Besin değeri ne kadar?

Cappuccino Creamer kaç kalori, Cappuccino Creamer yemek şişmanlatır mı? Zayıflatır mı? Cappuccino Creamer gıdasının içerisinde hangi maddeler var? Zararlı mı? Faydalı mı? Ne sıklıkla tüketmek ve nasıl yemek lazım? Cappuccino Creamer ile ilgili sıkça sorular soruların cevabını vermeden önce Cappuccino Creamer ile ilgili tüm besin değerlerini bilmek gerekiyor.

Cappuccino Creamer İçerisinde Ne Kadar Kalsiyum Var?

Cappuccino Creamer içerisinde hiç kalsiyum yok. Kalsiyum oranı 0.

Cappuccino Creamer İçerisinde Ne Kadar Kalori Var?

1 Paket Cappuccino Creamer içerisinde ortalama 100,4 kalori bulunuyor. Kalori nedir? Ne işe yarar? Cappuccino Creamer içerisinde bulunan kalori az mı çok mu? Faydalı mı zararlı mı? Gibi sorular günümüzde sıkça soruluyor. Cappuccino Creamer içesinde de belirli bir miktarda bulunan kalori, bizim enerji kaynağımızdır. Gün içerisinde yapacağımız tüm aktiviteler için enerjiye ihtiyaç duyarız. Ortalama 1 kilo verebilmek için yaklaşık olarak 7-8 bin kalori eksiye düşmemiz gerekmektedir. Cappuccino Creamer içerisinde bulunan kalori miktarıyla bunu dengelemek mümkün. Kalorisi fazla yiyecekleri az tüketmek her zaman bizim sağlığımız için önemli olacaktır.

Cappuccino Creamer İçerisinde Ne Kadar Karbonhidrat Var?

Cappuccino Creamer içerisinde Karbonhidrat bulunuyor. Karbonhidratların en büyük faydası vücutta enerji ve ısı ihtiyacını karşılıyor olması. 1 gram karbonhidrat yaklaşık olarak vücudumuza 4 kalori kazandırıyor. 1 Paket Cappuccino Creamer içerisinde yaklaşık olarak 10,68 g karbonhidrat bulunmaktadır.

Cappuccino Creamer İçerisinde Ne Kadar Kolesterol Var?

Cappuccino Creamer içerisinde hiç kolesterol yok. Kolesterol oranı 0.

Cappuccino Creamer İçerisinde Ne Kadar Lif Var?

Cappuccino Creamer içerisinde Lif bulunuyor. Günlük yaklaşık 25-30 gram arası tüketilmesi uygun olan lif 1 Paket Cappuccino Creamer içerisinde yaklaşık olarak 4.5 g olarak ölçümleniyor. Cappuccino Creamer içerisinde bulunan Lif'in en büyük faydalarından birisi bağırsakların hareketlerini düzenlemesidir. Bu sayede bağırsaklar dışkıyı çok daha rahat dışarı çıkarırlar. Cappuccino Creamer yediğimizde içerisindeki lif sayesinde düzenli tuvalete çıkarız ve bu da bizim zayıflamamız için önemli bir etken olabilir. Bunun dışında lifin diğer bir özelliği ise, kalp ve damar hastalarına iyi gelmesidir. Düzenli lif tüketenlerin tüketmeyenlere oranla damar tıkanıklığı gibi durumlardan daha uzak kaldığı belirtiliyor. Kolesterole de iyi gelen lif 1 Paket Cappuccino Creamer içerisinde 0,1 g olarak bulunuyor.

Cappuccino Creamer İçerisinde Ne Kadar Demir Var?

Cappuccino Creamer içerisinde hiç demir yok. Demir oranı 0.

Cappuccino Creamer İçerisinde Ne Kadar Yağ Var?

Cappuccino Creamer içerisinde Yağ bulunuyor. Aslında bildiğimiz üzere Cappuccino Creamer içerisinde de karşılaştığımız bu yağlar, vücudumuz için enerji kaynağı. Vücudumuz birçok fiziksel aktivite için enerjiye ihtiyaç duyar. Tam da bu zamanlarda gerekli enerji için vücutlarımızda depolanan yağlar yakılır. 1 Paket Cappuccino Creamer içerisinde 5,1 g yağ bulunmakta. Vücut yapımız limitsiz yağ depolamaya müsaittir. Dolayısıyla çok yağ depolayıp, bu yağı yakacak gerekli aktivite ve egzersizlerde bulunmazsak kilo almamız ve şişmanlamamız kaçınılmaz oluyor. Cappuccino Creamer içerisinde ki yağ oranı da bu anlamda önemli.

Cappuccino Creamer İçerisinde Ne Kadar Potasyum Var?

Cappuccino Creamer içerisinde hiç potasyum yok. Potasyum oranı 0.

Cappuccino Creamer İçerisinde Ne Kadar Protein Var?

Cappuccino Creamer içerisinde Protein bulunuyor. Cappuccino Creamer içerisinde bulunan bu protein aslında canlıların temel yapı taşlarından birisidir. Hayatın devamlılığı için çok çok önemli olan Protein Cappuccino Creamer dışında et, süt, balık ve diğer hayvansal besinlerde bulunuyor. Cappuccino Creamer içerisinde bulunan proteinin fazla alınması da karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara neden olabiliyor. Bu sebeple Cappuccino Creamer içerisinde bulunan Protein miktarını günlük dozunu kaçırmadan almamız lazım. Örneğin sporcuların kullandığı protein tozlarının faydası olduğu kadar zararlarının da olabileceği söz konusu. 1 Paket Cappuccino Creamer içerisinde de 2,9 g Protein bulunuyor.

Cappuccino Creamer İçerisinde Ne Kadar Sodyum Var?

Cappuccino Creamer içerisinde Sodyum bulunuyor. Aslında günlük hayatımızda sodyumu en çok tuz ile alıyoruz. Ancak Cappuccino Creamer ile de bir miktar sodyum alıyoruz. Belirtmek gerekirse 1 Paket Cappuccino Creamer içerisinde yaklaşık olarak 0,1 mg sodyum bulunuyor. Peki Cappuccino Creamer içerisinde de yer alan sodyum ne işe yarıyor? Sodyum kasların sinir ve fonksiyonlarının etkin çalışmasını sağlıyor. Sinir hücreleri arasındaki elektrokimyasal iletişim sodyum ile oluyor. Ayrıca sodyum, vücuttaki birçok fonksiyonun düzenli olarak çalışmasına yardımcı olur. Siz de Cappuccino Creamer yiyerek sodyum almış olursunuz.

Cappuccino Creamer İçerisinde Ne Kadar A Vitamini Var?

Cappuccino Creamer içerisinde hiç A Vitamini yok. A Vitamini oranı 0.

Cappuccino Creamer İçerisinde Ne Kadar C Vitamini Var?

Cappuccino Creamer içerisinde hiç C Vitamini yok. C Vitamini oranı 0.

Peki miktar olarak Cappuccino Creamer içerisindeki hangi maddeden ne kadar var? Mesela ne kadar Cappuccino Creamer yersek ne kadar kalori alıyoruz? Ne kadar vitamin alıyoruz? Cappuccino Creamer içerisinde ne kadar Karbonhidrat, Protein ve Yağ var? Cappuccino Creamer içerisinde vitamin var mı? Varsa hangi vitaminler var. İşte Cappuccino Creamer içerisindeki besinler ve miktarı...

1 Paket Cappuccino Creamer İçindeki Besinler

  • 10,68 Karbonhidrat
  • 2,9 Protein
  • 5,1 Yağ
  • 0,1 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,1 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 10,68 Karbonhidrat

1 Gram Cappuccino Creamer İçindeki Besinler

  • 0,53 Karbonhidrat
  • 0,15 Protein
  • 0,26 Yağ
  • 0,01 Lif
  • 0 Kolesterol
  • 0,01 Sodyum
  • 0 Potasyum
  • 0 Kalsiyum
  • 0 A Vitamini
  • 0 C Vitamini
  • 0,53 Karbonhidrat

DİĞER



EN ÇOK BAKILAN BESİNLER

BESİN DEĞERLERİ


CAPPUCCİNO CREAMER İÇİNDEKİ BESİNLER

Karbonhidrat (g)
0
 
Protein (g)
0
 
Yağ (g)
0
 
Kolesterol (mg)
0
 
Sodyum (mg)
0
 
Potasyum (mg)
0
 
Kalsiyum (mg)
0
 
Vitamin A (iu)
0
 
Vitamin C (mg)
0
 
Demir (g)
0