Zonguldak, Amasya, Bayburt Yarın Tatil Mi? 11 Şubat 2022 Cuma Zonguldak, Amasya, Bayburt Kar Tatili!

Zonguldak, Amasya, Bayburt Yarın Tatil Mi? 11 Şubat 2022 Cuma Zonguldak, Amasya, Bayburt Kar Tatili!
YAYIN TARİHİ: 10.02.2022 20:28:00

​11 Şubat 2022 Zonguldak, AmAsya, Bayburt kar tatili var mı? Zonguldak, AmAsya, Bayburt'ta kar yağışı gene kendini göstermeye başladı. Türkiye'nin her doğrultusundan kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Bu anlamda vatandaşlar kar tatili olup olmadığını MEB ve Valilik hesapları üzerinden takip ediyor. Peki, Zonguldak, AmAsya, Bayburt'ta okullar yarın tatil mi? Zonguldak, AmAsya, Bayburt Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı?

11 Şubat Ayı Cuma yarın 11 Şubat 2022 Zonguldak, Amasya, Bayburt'ta okullar tatil mi? Sorusu merak ediliyor. Kar yağışları yurdun dört bir yanını sardı. Bu bağlamda peş peşe kar tatili haberleri geldi. bu akşam itibari ile yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının başlamasıyla binlerce öğrenci, " 11 Şubat 2022 Zonguldak, Amasya, Bayburt'ta okullar yarın tatil mi' Sorusuna cevap aramaya başladı. Her kar yağışının sonrasında bulunduğu gibi gözler yine Valilik'te... Peki, 11 Şubat 2022 Zonguldak, Amasya, Baybur Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? 


 

11 ŞUBAT 2022 CUMA ZONGULDAK, AMASYA, BAYBURT KAR TATİLİ! ZONGULDAK, AMASYA, BAYBURT YARIN TATİL Mİ?


11 Şubat 2022 Zonguldak, Amasya, Bayburt kar tatili var mı? Sorusu merak ediliyor. Zonguldak, Amasya, Bayburt valiliği açıklama yaptığı anda haberimizde yer vereceğiz. 



HAVA DURUMU UYARISI GELDİ 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü doğrultusundan oluşturulan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sakarya, Karaman çevreleri ve Konya'nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği ön görü ediliyor. Kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan başka yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Doğu Anadolu'nun güneyinin yüksekleri ile Erzurum'un güneyinin yükseklerinde güçlü ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don vakası bekleniyor.




HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının; doğu kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağı, batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı ön görü ediliyor.

RÜZGAR: İç ve batı kesimlerde kuzey yönlerden, doğu bölgelerde güney yönlerden orta kuvvette, , Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'un güney ve doğusunda güçlü ve yer yer fırtına şeklinde (50-90 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:
Yağışların; Doğu Anadolu'nun güneyinin yüksekleri ile Erzurum'un güney kesimlerinin yükseklerinde güçlü ve yer yer yoğun kar şeklinde ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, eğimli bölgelerde çığ, ani sel, su baskını vb. olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: İç ve batı kesimlerde kuzey yönlerden, doğu bölgelerde güney yönlerden orta kuvvette, Akdeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'un güney ve doğusunda güçlü ve yer yer fırtına şeklinde (50-90 km/saat) esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun yüksek kar örtüsünün olduğu eğimli yamaçlarda çığ riski olduğundan ötürü ortaya gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI: İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don vakası beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR