Ziraat Bankası, VakıfBank ve Şekerbank'tan 100.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Şekerbank'tan 100.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı
YAYIN TARİHİ: 17.08.2021 23:30:00

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Şekerbank'tan 100.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Şekerbank üzerinden 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Detaylar...

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Şekerbank'tan 100.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Şekerbank üzerinden 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Sizlere yazımızda bu üç bankanın yeni yaptığı kredi kampanyası ile birlikte kaç ay vadeye kadar işlem yapacaklarından bahsedeceğiz. Kredi kullanmak isteyen kişilerin belirli şartları uygun olmaları durumunda emekli çalışan ve devlet memuru statüsünde çalışan kişilerin 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabileceğini söyleyebiliriz.

İhtiyaç kredisi kullanacak olan müşteriler 36 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli olarak kredilerini kullanabilmektedirler. Sizlere özel olarak verilen bu kredi kampanyalarında düşük faiz oranları ile işlem yapacaksınız. 2021 yılının Mart ayına kadar sürecek olan 100.000 TL kredi kampanyasında başvuru yapan kişiler 36 ay vadeye kadar kredilerini hesaplarına atabilecek. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Şekerbank üzerinden alacağınız 100.000 TL ihtiyaç kredilerinde banka sizin kredi notu ve kredi banka sicilinize bakarak onay verecektir.
Kredi notu düşük olan kişilerin emekli olmaları durumunda emekli maaşlarına banka şubelerine taşıyarak kredi alabileceğini söyleyebiliriz. Şimdi sizlere bu 3 bankanın yaptığı kredi kampanyası hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Ziraat Bankası 100.000 TL kredi

Ziraat Bankası üzerinden 100.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız bankanın internet bankacılığını kullanabilir veya size en yakın Ziraat Bankası şubesine kimliğinizle gidebilirsiniz. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin şartları uygun olmaları durumunda aynı gün içerisinde 100 bin TL'ye kadar kredi yeter kullanabileceğini söyleyebiliyoruz. Kamu Bankası olan Ziraat Bankası düşük faiz oranları ile birlikte müşterilerine kredi imkanı sağlamaktadır. Ziraat Bankası 100.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yaptıktan sonra diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı da kapatarak bu banka üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Vakıfbank 100.000 TL kredi

Sigortalı olarak bir iş yerinde çalışıyorsanız en az 6 aydır aynı iş yerinde çalışıyor olmanız durumunda emekli olan kişiler ise emekli maaşlarını bu bankaya taşımayı taahhüt etmeleri durumunda kredi kullanabileceklerdir. Vakıfbank şubelerine giderek 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorsunuz. Kredilerin ilk taksitini ise 3 ay ertelemeli ve 2 ay ertelemeli  erteleme seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Vakıfbank üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişiler 36 ay vadeli alacakları bu krediler de maaş müşterisi olması durumunda maaşlarının 22 katına kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Banka ayrıca yüksek limitli olarak sizlere ipotek karşılığı kredi de vermektedir.

Şekerbank 100.000 TL kredi başvurusu

Para ihtiyacınız varsa ve Şekerbank üzerinden kredi almak istiyorsanız 100.000 TL ye kadar işlem yapabiliyorsunuz. 100.000 TL kredi başvurusu yapacak olan müşteriler 36 ay vadeye kadar bu kredileri hızlı bir şekilde kullanabilirler. 3 ay ertelemeli olarak kredi başvurusu yapmak istiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Kredinizi şubeler üzerinden alacaksanız kimlik ve gelir belgesi ile birlikte gitmeniz gerekmektedir. Şekerbank 100.000 TL kredi verirken ayrıca müşterilerine diğer bankadaki borçlarını da kapatma kredisi olarak kredi verecektir. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR