Ziraat Bankası Boş Durmuyor, Şimdi Emeklilere Kampanya Yaptı, 150.000 TL Tek Kalemde Ödenecek

Ziraat Bankası Boş Durmuyor, Şimdi Emeklilere Kampanya Yaptı, 150.000 TL Tek Kalemde Ödenecek
YAYIN TARİHİ: 9.08.2021 20:45:00

Son Dakika: Ziraat Bankası Boş Durmuyor, Şimdi Emeklilere Kampanya Yaptı, 150.000 TL Tek Kalemde Ödenecek. İşte detaylar...

Ziraat Bankası, 150000 TL emekli Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır? Ziraat Bankası, 150000 TL'ye kadar emekli kredisi vereceğini duyurdu. Kredi başvurusu yapan emekliler, 150000 TL'ye kadar kredi notu düşük olsa bile onay olabiliyor. Sizlere yazımızda, Ziraat Bankası Emekli Kredisi nasıl alınır? bu konu hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Emekli olan kişilerin kredi başvurusu yapacakları, bankaların başında, her zaman Ziraat Bankası gelmektedir. Ziraat Bankası, ülkemizdeki yemeklerin birçoğunun maaş aldığı bankalardan birisidir. Kamu bankası olması ve düşük faizlerde kredi vermesi, kredi alacak olan emekleri de teşvik etmektedir. Emekli olan kişilere daha önceleri 50000 TL, sonraki yıllarda ise 100000 TL'ye kadar kredi veren Ziraat Bankası, yeni kredi kampanyası yaparak, 150000 TL'ye kadar emekli kredisi vereceğini duyurdu. Emekli kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, bazı şartlara uygun olmanız gerekiyor. Sizlere şimdi bu şartların, hangileri olduğu hakkında bilgiler vereceğiz. 

Ziraat Bankası Emekli Kredisi Başvuru Şartları Nelerdir?

Ziraat Bankası üzerinden emekli kredisi kullanacak olan kişilerin ilk olarak istenilen şartı, bankadan emekli maaş almanızdır. 150000 TL gibi yüksek limitli kredi kullanmak isteyen müşterilerin Ziraat Bankası üzerinden emekli maaş alması veya maaşını Ziraat Bankası şubelerine taşıması gerekiyor. Ziraat Bankası, emekli maaşını taşıyan kişilerin kredi notu düşük olsa bile kredi kullanabilirler. Ayrıca bu krediyi kullandığınız zaman diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı da tek bir banka üzerinde ödeme kolaylığı sağlayacaklardır. Bankalardan daha önce icralık ve avukatlık olduysanız kredi başvurunuzu yapmak için ilk olarak bu borçları kapatmamız gerekiyor. 

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilerin şartlara uygun olması durumunda vereceğimiz yöntemler ile birlikte 150000 TL'ye kadar kredi kullanacağım söyleyebiliriz. 36 ay vadeyle verilen kredilerde ilk taksit ödemesini isterseniz, 3 ay ertelemeli olarak da yapabiliyorsunuz.


Ziraat Bankası, 150000 TL emekli Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden 150000 TL'ye kadar emekli kredisi kullanacak olan kişilerin kredi başvurularını banka şubelerinden yapabileceğini söyleyebiliriz. Size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek emekli maaşınızı bu bankadan almanız durumunda sadece kimliğinizle kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Ziraat Bankası şubelerine, gittiğiniz zaman kimliğinizle birlikte yapacağınız bu kredi başvurusu sonrasında kredi değerlendirmeniz, hızlı bir şekilde yapılacak ve size verilecek en yüksek limit, sizlere söylenecektir. Banka 150000 TL'ye kadar kredi limiti, sizlere açacaktır. Alacağınız kredilerde 36 ay vade yapabilirsiniz. 

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı olan kişiler ise kredi başvurularını banka şubelerine gitmeden internet üzerinden de yapabiliyor eğer bu bankada hesabınız varsa, internet bankacılığı şifresi alarak buradan da hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. internet bankacılığı şifresi almak için bankanız ile iletişime geçebilirsiniz. Şifreyi aldıktan sonra Ziraat Bankası, mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi bölümüne girerek buradan kredi başvurunuzu yapıyor, onay almanız durumunda da onaylanan tutar, hemen hesabınıza yatmaktadır. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler Ziraat Bankası üzerinden hızlı bir şekilde değerlendiremeye geçeceği için eğer banka borçları varsa, düşük limitli kredi onayı alabilmektedirler. Eğer tam 150000 TL kredi kullanmak istiyorsanız, Ziraat Bankası şubelerine giderek emekli kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Ziraat Bankası, yüksek limitli Emekli Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

150000 TL üzerinde Emekli Kredisi kullanabiliyorsunuz. Banka üzerinden bu şekilde kredi kullanmak isteyen kişiler bankaya ipotek vermesi gerekiyor. İpotek karşılığı ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak, yüksek limitli krediler kullanabilirsiniz. İpotekli kredilerde banka 36 ay vadeye kadar işlem yapmaktadır. İpotek vereceğiniz mülkün, ekspertiz değerinin yarısına kadar bu banka üzerinden kredi kullanabilirsiniz. 500000 TL değerinde bir ipotek verirseniz banka sizlere 250000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunacaktır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER