Ziraat Bankası Bedavadan Biraz Ucuza Otomobilleri Satışa Çıkardı! 2019-2020 Model Kapışılıyor

Ziraat Bankası Bedavadan Biraz Ucuza Otomobilleri Satışa Çıkardı! 2019-2020 Model Kapışılıyor
YAYIN TARİHİ: 24.01.2022 16:36:00

Ülkemizde yaşanan dolar kuru artışı sonrasında bir de yapılan ÖTV zamları sonrası araba almak hayal olmuştu. Bu bağlamda vatandaşların imdadına yine bankalar yetişiyor. Ziraat Bankası çok uygun fiyatlarla otomobil satıyor. Gelin beraber inceleyelim.

Ziraat Bankası'nın otomobil satış ilanları, arabası olmayan yada değiştirmek isteyenler amacıyla büyük fırsatlar sunabiliyor. Piyasadan daha makul fiyata vasıta satışı yapabilen banka otomobillerini ihale üzerinden satıyor. Online ihale ile öneri yayınlayan vatandaşlar, öneri vermeden evvel vasıtaları görme ihtimaline da sahipler. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


 

ZİRAAT BANKASI OTOMOBİL SATIŞLARI İÇİN BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?


Ziraat Bankası müşterileri vasıta satışları amacıyla internet bankacılığı kullanabilecekler. Otomobil satış sistemine giriş yapacak olan müşteriler burada kendilerine makul olan arabalar amacıyla çevrimiçi öneri verebilecekler. Öte yandan Ziraat Bankası müşterisi olmayan veya internet şubesini kullanmayan vatandaşlar başvuruları istedikleri şubeden yapıyor. 

ZİRAAT BANKASI OTOMOBİL SATIŞI 

Ziraat Bankası, çektiği krediyi ödeme konusu ile ilgili sorun yaşayabilecek olan müşterileriyle
çeşitli sistemler üzerinden devam ediyor. Bu anlamda almak istediği kredi karşılığında aracını haciz ettiren vatandaşlar, kredi borçlarını ödeyemediklerinde haciz ettirdikleri aracın sahibi değişiyor ve otomobil bankanın eline geçiyor. 

OTOMOBİLLERİ ONLİNE ALABİLİRSİNİZ 

Ziraat Bankası, otomobil satışı işini tamamıyla çevrimiçi bir şekilde yapıyor. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden satılığa çıkarılan otomobiller ise yeni sahiplerini bekliyor. Türkiye’nin dört bir yanından satışa yayılan vasıtalar, piyasadaki değerlerinin çok daha altına satılıyor. Evinizde oturduğunuz yerden, online olarak satışta olan tüm vasıtaları inceleyebilir, bu otomobillerin en ufak detayına bile bu sayede hakim olabilirsiniz. Hatta istediğiniz otomobil bağlamında pazarlık da yapabilirsiniz.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER