Ziraat Bankası 40 Yaş Altı Olan Kişilere Kimlikle Gelir Belgesiz 85.000 TL Ödeme Vereceğini Açıkladı

Ziraat Bankası 40 Yaş Altı Olan Kişilere Kimlikle Gelir Belgesiz 85.000 TL Ödeme Vereceğini Açıkladı
YAYIN TARİHİ: 21.02.2022 09:15:00

Son dakika haberi kapsamında Ziraat Bankası 40 yaş altındaki vatandaşlara gelir belgesiz 85.000 TL vereceğini açıkladı. Açıklamanın yapılmasından ardından Türkiye gündeme açıklama deprem etkisi yaratmış oldu. Açıklamanın hemen ardından kişiler kimlik belgelerini alarak Ziraat Bankası şubelerine koşmaya başladı. Kampanyanın 1 yıl süreyle geçerli olduğunu söyleyen banka yetkilileri kampanya kapsamındaki işlemler sırasında hiçbir gelir belgesi olmadan 85,000 TL ödeme vereceğini duyurdu.

Ayrıca işlemler sırasında dosya maliyetinin olmaması da vatandaşları heyecanlandıran konular arasında yer aldı. Dosya masrafsız ayrıcalıklı bir hizmet deneyimini sizlere sunan Ziraat Bankası Covid-19 salgını kapsamında ihtiyaç sahibi 40 yaş altı vatandaşlara yardım elini uzatıyor. Ziraat Bankası son zamanlarda çok sayıda farklı kredi kampanyasına imzasını atan bir kamu bankası olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu durum bankanın kredi vermek konusunda daha rahat bir şekilde davranmasından da kaynaklanmaktadır.

Ziraat Bankası Kredi Kampanyası Başladı!


Banka tarafından yapılan son açıklama kapsamında kampanyanın bugünden itibaren başlayacağı duyuruldu. Kampanyanın geçerlilik süresi ise yaklaşık 1 yıl olarak belirlendi. 1 yıllık süre zaafında kişiler Ziraat Bankasına giderek kimlik numaralarıyla 85,000 TL ödeme hizmetinden yararlanabilecek.




Böylelikle bu zorlu salgın döneminde kişiler Ziraat Bankasından alacakları paralarla ihtiyaçları görmüş olacaklar. Bankanın sunmuş olduğu ayrıcalıklı hizmetlerden birisi de 3 ay ertelemeli hizmetlerdir. Bankadan 85.000 TL 36 ay vadeli kredi işleminiz onaylandıktan sonra 3 ay erteleme hakkınız bulunuyor. Böylelikle kredinizi çok kolay bir şekilde ödeme avantajı elde etmiş oluyorsunuz.

Ziraat Bankası Duyurdu İşlemler Dilediğiniz Yerden Olacak!


Ziraat Bankası gündeme bomba gibi düşen açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. 85.000 TL gelir belgesiz kredi hizmetlerine başvuru sürecinin mobil kanallar aracılığıyla şubeye gelmeden de yapılabileceğini duyurdu. Bu kapsamda Ziraat Bankası müşterilerine geniş kapsamlı bir hizmet deneyimi sunmuş oldu. Ziraat Bankası şubelerine giderek de başvuru işlemlerinizi çok kolay bir şekilde yönetebilirsiniz. Başvuru işlemleriniz çok hızlı bir şekilde değerlendirme aşamasından geçiyor. Değerlendirme olumsu yönde sonuçlandığın hesaplarına 85.000 TL nakit kredi parası yatırılıyor.
 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR