Zil Takıp Oynattı! Acil Nakit Para Kampanyasında 36 Ay Vadeye Kadar Kredi Müjdesi! TC Kimlik No...

Zil Takıp Oynattı! Acil Nakit Para Kampanyasında 36 Ay Vadeye Kadar Kredi Müjdesi! TC Kimlik No...
YAYIN TARİHİ: 28.02.2022 12:32:00

36 ay vadeli nakit kapmayası, gereksinim hissedenler amacıyla başladı. Kimlik numarasından öğrenebilirsiniz. Acil halde meydana çıkan nakit ihtiyacını bankalardan temin etmek amacıyla müracaat yapılabilir.

Başvuru yapacak vatandaşlar amacıyla onay alınması olabildiğince kolay. Acil gereksinim hissedildiğinde sizlere banka politikalarına makul olmanız halinde 40 bin TL tutarlı 3 sene vadeli ve 3 ay ertelemeli kredi imkânı sunuluyor. İhtiyaç kredisine başvurmak isteyen vatandaşlar SMS olarak müracaat yaparak neticesi anında öğrenebilir. TC kimlik numarası üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

Denizbank İhtiyaç Kredisi


Özel banka olarak hizmet yayınlayan bankalarda olan Qnb Denizbank yaptığı kampanyalar ile sık sık kendini gündemde tutmayı başarıyor. Acil gereksinimi olan vatandaşlar amacıyla başlatılan kampanyalarda 40 bin TL kredi kullanmak isteyenlerin kredi notu 1150 ve üzeri olması halinde kampanyaya katılabilir. 

Akbank İhtiyaç Kredisi


Özel bankalardan bir öteki ise olan Akbank, Denizbank'ta olduğu gibi SMS atılarak kredi onayı alma konusu ile ilgili bilgi alınabilir. Bireysel yazdıktan sonra, boşluk taparak  TC kimlik numarası yazılarak boşluk bırakılır. Aylık alınan maaş yazılmak bağlamında 4425 numaraya mesaj gönderilebilir. Banka kimlik numaranızı ve aylık geliriniz üstünde hesaplama sizlere belirti edilen limitlerde kredi imkânı sunuyor. 40 bin TL ye kadar 3 sene vadeli kredi kullanma imkanına sahip olabilirsiniz.


İNG BANK ​İhtiyaç Kredisi


İNG BANK vatandaşın acil gereksinimi amacıyla kredi kampanyasında mobil program kullanılarak müracaat yapma imkânı sunuyor.İNG BANK müşterisi olan vatandaşlar İşcep programı amacıyla şifre yaratarak program üzerinden müracaat yapabilirler. 7 gün 24 saat acil gereksinim hemen istedikleri vakit 90 gün ertelemeli gereksinim kredisi müracaatı yapılabilir.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR