Yok Artık Diyeceksiniz! Gündüz Vakti Bankta İlişkiye Giren Çift Sosyal Medyada Olay Oldu

Yok Artık Diyeceksiniz! Gündüz Vakti Bankta İlişkiye Giren Çift Sosyal Medyada Olay Oldu
YAYIN TARİHİ: 5.02.2022 10:03:00

Görenler gözlerine inanamadı! Yok artık diyeceksiniz. Son günler dünyanın dört bir yanında ilginç haberler gelmeye devam ediyor. İnsanlar ilgi çekmek amacıyla birbirinden değişik yollara başvuruyor. Sırf internette tıklama alabilmek amacıyla sınırları aşan insanlar her gün karşımıza çıkıyor. Bu tarz bir vaka da bu sefer bir parkta ortaya geldi. Bir bankın üstünde temasa giren çift sosyal medyada viral oldu.

Gün ortasında bir bankta cinsel ilişkiye giren çiftin görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi oturdu. Paylaşılan görüntüler kısa sürede viral oldu. Avustralya'da yaşanan vaka görenlere pes dedirtti. Etrafta çocuklar olmasına karşın bankta temasa giren çifti görenler gözlerine inanamadı. Kim olursa olsun güpegündüz her bireyin içerisinde cinsel ilişkiye giren çift gözaltına alındı. Söz hususu bayan ve erkek suçlu bulunursa hapis yatacaklar. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de 

GÜNDÜZ VAKTİ BANKTA İLİŞKİYE GİREN ÇİFT SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU


26 Ocak'ta güpegündüz bir parkta ortaya gelen vaka görenleri şaşırttı. Açıkçası oluşturulan eylem durumu hazırda yanlışken bir de bunları sosyal medyada paylaşmak ne kadar doğru orası tartışılır. Sadece tıklanma alabilmek uğruna sorgulama kapsamına giren bir vakası paylaşanlar da bazıları doğrultusundan eleştiri aldı.

Yaşanan vaka görenleri şok etti. Uyarılara karşın gerçekleştirdikleri eyleme devam eden çift sosyal medyada da reaksiyon topladı. O sırada tam karşılarında yemek yiyen bir vatandaş direkt olarak söz hususu çifti videoya alıp sosyal medyada paylaştı. Uyarılara karşın çevresindekileri umursamayan çift çevrede çocuk olup olmamasını da önemsemedi.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR