Yılbaşında Büyük Destek! Anında Bin TL, 2 Bin 500 TL, 5 Bin TL Alabilirsiniz!

Yılbaşında Büyük Destek! Anında Bin TL, 2 Bin 500 TL, 5 Bin TL Alabilirsiniz!
YAYIN TARİHİ: 30.12.2021 21:57:00

Yılbaşına özel kredi kampanyaları geldi. Faiz ve masraf olmadan kredi almanız mümkün olmaktadır. Bu krediler hangi bankalar tarafından veriliyor? Özellikleri nelerdir?

Banka faizlerinde düşüşler yaşanmaya devam ediyor. İhtiyaç Kredisi faizlerinde düşüş haberleri geliyor. Bankalar yeni yılla beraber cazip faiz oranları ile beraber uygun ödeme koşullarına sahip anında anında 5 bin TL'ye kadar kredi alma imkanı bankalar tarafından sunuluyor.

Düşük faiz ve %0 faiz oranları ile beraber anında verilecek ihtiyaç kredileri bir çok ihtiyacınıza destek olmak adına sunulmaktadır. İşte yılbaşına özel kredi desteklerinin detayları...

AKBANK'TAN SIFIR FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Akbank tarafından Akbank mobil müşterilerine özel olarak hoş geldin kredisi sunulmaktadır. Bu kredi kampanyası faiz ve masraf olmadan anında verilmektedir. Bu kampanyayı 5 bin TL'ye kadar alabilmeniz mümkündür. Yeni yılla beraber tüm ihttiyaçlarınıza destek olmak adına sunulan bu kredi kampanyası 12 ay vade seçeneği ile kullanabilmeniz mümkündür.

Akbank tarafından sunulan krediyi aylık 416,67 TL taksitlerle ödemelerinizi yapabilirsiniz. 

Akbank tarafından sunulan 5 bin TL'lik krediden yararlanmak için Akbank mobil ve görüntülü görüşme ile Akbank müşterisi olmanız mümkündür ve böylelikle anında krediden yararlanabilirsiniz. 

Akbank mobil üzerinden Akbank müşterisi olduğunuzda 2 gün içinde başvuru yaparsanız eğer, 0 faiz ile hoş geldin kredisi almanız mümkündür.

İNG BANK'TAN FAİZSİZ KREDİ ALMANIZ MÜMKÜN!


İNG Bank tarafından sunulan kredi kampanyası ile beraber banka müşterilerine özel uygun finansman çözümleri sunulmaktadır. 

İNG Turuncu ekstra programında yer alan faizsiz kredi kampanyasında aylık harcamalarınızı bin TL olacak şekilde yapmanız mümkün olmaktadır.

0 faiz ile 5.000 TL'ye kadar kredi almanız mümkündür.

Düşük kredi oranlarında ise düşük faizlerle cazip ödeme seçenekleri ile ihtiyaç kredisi imkanları sunulmaktadır.

FAİZ YOK, MASRAF YOK, KREDİ KAMPANYASI!

Acil nakit ihtiyaçlarınız için, faiz ve masraf olmadan kredi almanız mümkündür.

30 gün boyunca faiz ve masraf olmadan kullanabilmeniz mümkün olmaktadır. Tüm ihtiyaçlarınız için finansman desteği alabilmeniz mümkündür.

Aktif Bank N Kolay dijital bankacılık aracılığı ile anında kredi hesabınıza aktarılacaktır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR