Yasmin Erbil’den Yine Yatak Pozları Artık Herkes O Yatağı Tanıyor! Boylu Boyunca Uzandı Karlar Eridi

Yasmin Erbil’den Yine Yatak Pozları Artık Herkes O Yatağı Tanıyor! Boylu Boyunca Uzandı Karlar Eridi
YAYIN TARİHİ: 29.01.2022 17:16:00

Nergis Kumbasar ve Mehmet Ali Erbil’in kızları 26 yaşındaki Yasmin Erbil’in şöhreti artık annesi ve babasını da geçti. Önce bir magazin programı sunan ardından Yasak Elma dizisinde rol alan Yasmin Erbil, şu sıralar şöhretini borçlu olduğu sosyal medya paylaşımlarına geri döndü. Bir süre önce evli bir iş insanıyla yasak aşk yaşadığına dair haberler çıkan Yasmin Erbil’den bu kez yatak pozları geldi. Yasmin Erbil’in boylu boyunca pozları sosyal medyayı sallamaya yetti de arttı bile.

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in köpeği Tofi ile verdiği yatak pozu Instagram’ı yakıp yıkmaya etti bile. Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla şöhrete kavuşan Yasmin Erbil’in ilk iş tecrübesi bir magazin programı sunuculuğuyla. Kısa bir süre sunuculuk yapan Yasmin Erbil daha sonra kendisini dizi setlerine attı ve Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da rol aldı.




Bu sıra Instagram’daki iddialı paylaşımlarına sürekli devam etti. Anne Nergis Kumbasar bu paylaşımlar hakkında ‘kızım yaşıtlarına göre gayet dozajında giyiniyor’ diyerek kızını savunmuş, Mehmet Ali Erbil ise ‘ne varmış giydiklerinde’ diyerek çok sert çıkmıştı. Son olarak evli bir iş insanıyla adı aşk dedikodularına karışan Yasmin Erbil, önceki gün köpeği Tofi ile sere serpe bir yatak pozu verdi.

Cüretkar paylaşımlarıyla bilinen Yasmin Erbil, yatak pozunda hem köpeği Tofi’yle tatlı bir poz verirken hem boylu boyunca uzandı bir de göğüs dekoltesini verdi. Yasmin Erbil’in bu pozu önce sosyal medyanın gündemine ardından da magazin gündeminin ilk sıralarına yerleştir. İşte Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in sosyal medyaya damgasını vuran o pozu:


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR