Yasmin Erbil Sütyensiz Pozunu Saldı Ortalık Alev Aldı! Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yine Bildiğiniz Gibi

Yasmin Erbil Sütyensiz Pozunu Saldı Ortalık Alev Aldı! Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yine Bildiğiniz Gibi
YAYIN TARİHİ: 7.02.2022 17:19:00

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasarı’ın kızları Yasmin Erbil artık annesinden ve babasından çok daha ünlü. Sosyal medya paylaşımlarıyla annesinden ve babasından gelen şöhreti pekiştiren Yasmin Erbil önce sunuculuğa sonra da oyunculuğu el atmıştı. Instagram hesabından da sık sık pozlarını paylaşan Yasmin Erbil bu kez yazdan kalma sütyensiz pozunu paylaşınca ortalık birbirine girdi. İşte Yasmin Erbil’in paylaştığı poz.

Sunuculuk macerasının ardından oyunculuk için kolları sıvayan Yasmin Erbil’in oyunculuğa ilk olarak adım attığı dizi Fox TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma oldu. Yasak Elma’daki oyunculuk performansı herkes tarafından çok sevildi Yasmin Erbil’in. Ömrü çok uzun olmasa da hafızalarda kaldı.



Sonrasında ise bir magazin skandalına imzasını atan Yasmin Erbil’in adı geçtiğimiz günlerde bir yasak aşk skandalına karıştır. Evli bir iş insanıyla aşk yaşadığı iddia edilen Yasmin Erbil, bu iddiaları kati bir dille yalanlamış, Erbil’in avukatı yaptığı açıklamada, hukuki sürecin başlatılacağını ve bu iftiranın kimsenin yanına kalmayacağını söylemişti.


Tabi bu süreçler devam ederken Yasmin Erbil’in birbirinden cesur paylaşımlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Dekoltede sınır tanımayan Yasmin Erbil bu kez yazdan kalma bir pozunu paylaştı. Minisi ve sütyensiz haliyle dikkat çeken Yasmin Erbil’in bu paylaşımı sosyal medyayı yaktı geçti.

 İşte Yasmin Erbil’in o paylaşımı.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR