Yasmin Erbil Bildiğiniz Gibi Duştan Çıkar Çıkmaz Hoop Paylaşım! Bornozuyla Islak Islak Demedi Yaktı

Yasmin Erbil Bildiğiniz Gibi Duştan Çıkar Çıkmaz Hoop Paylaşım! Bornozuyla Islak Islak Demedi Yaktı
YAYIN TARİHİ: 5.03.2022 10:04:00

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve eski eşi Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil’in şöhreti artık annesi ve babasını geçti. 26 yaşındaki Yasmin Erbil patlamasını sosyal medya hesabında yaptığı cesur paylaşımlarla yaptı sonrası da çorap söküğü gibi geldi. Bir türlü durulmayan Yasmin Erbil bu kez banyo sonrası bornozlu paylaşım yaparak adından söz ettirmeyi başardı.

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil sosyal medya paylaşımlarıyla yine gündemde. Cesur pozlarıyla şöhrete kavuşan Yasmin Erbil hakkında annesi Nergis Kumbasar geçtiğimiz günlerde flaş ifadeler kullanmıştı. Kızının gayet dozunda hatta yaşıtlarından daha kapalı bile giyindiğini savunana Kumbasar, magazincilerin kızının pozlarını tık için kullandığını ve abartıldığını düşündüğünü söyledi. Tabi bunu duyan Yasmin Erbil gazı aldı…




Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yasmin Erbil, ilk olarak sunuculuk kariyerine adım attı. Bir süre Kanal D ekranlarında magazin programı sunan Yasmin Erbil sonrasında da oyuncu olmayı kafasına koydu. Bir süre sonra da FOX Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol alan Yasmin Erbil’in Yasak Elma macerası da kısa sürdü. Şimdilerde sosyal medyada paylaşımlarına devam eden Yasmin Erbil çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Banyodan çıktıktan sonra daha kurulanmadan pozunu paylaşan Yasmin Erbil sosyal medyayı yerinden oynattı. 26 yaşındaki genç isim paylaşımına ‘fresh diyormuşum ama kapatıcı’ var notunu düştü. Yasmin Erbil’in bu paylaşımı kısa sürede ses getirdi ve kendisine tüm gazin sayfalarında yer buldu. İşte Yasmin Erbil’in olay yaratan o paylaşımı.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR