Yasin’in Suyu Isındı ‘Acun Ilıcalı Bana Racon Kesemez!’ Yerin Dibine Soktu! Survivor’dan Kapı Dışarı

Yasin’in Suyu Isındı ‘Acun Ilıcalı Bana Racon Kesemez!’ Yerin Dibine Soktu! Survivor’dan Kapı Dışarı
YAYIN TARİHİ: 7.03.2022 14:13:00

Survivor 2022 All-Star’da Yasin Obuz krizi devam ediyor. Bu kez Acun Ilıcalı’ya dolaylı yoldan diklenen Yasin Obuz, konseyde yerin dibine geçti. Hikmet Tuğsuz ile sürekli kavga eden Yasin Obuz bu kavgayı adaya taşıdı. Hikmet Tuğsuz’un üzerine yürüyen Yasin Obuz öyle akıllara zarar laflar etti ki, Acun Ilıcalı’yı bile hedef tahtasına koydu. Bu sözler Acun Ilıcalı’nın sabrını taşırırken, konsey Obuz’a haddini bildiren Ilıcalı, resmen yerine dibine soktu. İşte Acun Ilıcalı’nın Yasin Obuz için kullandığı o sözler…

Survivor’da Yasin Obuz’un vukuatları bir türlü bitmek bilmiyor. Kısmetse Olur, Yemekteyiz, Masterchef derken önce Survivor 2020’ye katılan sonra da soluğu Survivor 2022 All-Star’da alan Yasin Obuz’un, Hikmet Tuğsuz’la olan yaka paça kavgaları hala hafızalarda. Hatta bu yüzden 6 ödül cezası alan Yasin Obuz, bir türlü uslanmıyor.





Küfür ve yumrukların eksik olmadığı iki kavga sonrası Yasin Obuz bu kez Hikmet Tuğsuz’a adada saldırdı. Kendisinin temizlediği yere, Hikmet Tuğsuz’un yerleştiğini iddia eden Yasin Obuz, Tuğsuz’un oradan kalkmasını istedi. Ancak Tuğsuz bir türlü yerini değiştirmeyince Yasin Obuz ‘Hikmet eğer bana racon kesersen, buna inat yaparsan durum çok farklı yerlere gider. Ne Survivor dinlerim ne kralını dinlerim. (haberlerim) Ben kendimi de yakarım seni de yakarım. Buranın bir kralı var o da Acun Ilıcalı. Anladın mı? Adam olacaksın" dedi. Yasin ise "Bilsem ki Survivor'ım da yanacak, bilsem ki buranın kralı da Acun Ilıcalı'dır yine kimse bana racon kesemez.’ Dedi. Bu sözler Acun Ilıcalı’nın da hiç hoşuna gitmedi.



​Acun Ilıcalı, Yasin Obuz’a haddini ada konseyinde bildirdi. ‘Benim çok rahatsız olduğum bir konu var’ diye söz başlayan Acun Ilıcalı, Yasin Obuz’a ‘Yasin sen kendine düşmanlar yaratan, problem odaklı, ileri geri konuşan, ağzından çıkanı kulağı duymayan enteresan bir tipsin. Eğer kurallara uymazsan kralı gelse, seni buradan göndeririz" dedi.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR