Yaş Geldi 50’ye İş Bitmedi Defne’de! Kasığına Kadar Açtığı Yetmedi Üzerine Biraz Daha Açtı!

Yaş Geldi 50’ye İş Bitmedi Defne’de! Kasığına Kadar Açtığı Yetmedi Üzerine Biraz Daha Açtı!
YAYIN TARİHİ: 15.02.2022 17:13:00

Bir dönemin spikeri şimdilerin şarkıcı ve oyuncusu Defne Samyeli sosyal medya paylaşımlarıyla ortalığı yakıp yıkmaya tam gaz devam ediyor. Hem kendisi hem de kızları Deren ile Derin magazin gündeminde yer bulan anne-kızlar, genellikle cesur paylaşımlar yapıyor. Defne Samyeli şimdi de sahne önce derin mi derin dekoltesiyle paylaşım yaptı ortalık kasıp, kavruldu. Defne Samyeli’nin fotoğraflarını görenler ekranı yakınlaştırırken bir hal oldu.

Neredeyse 50 yaşına geldi ama güzellik, fizik, yetenek her şey hala onda. Bir dönemin aranan spikerlerinden biri olan Defne Samyeli daha sonra haber merkezlerinden kendisini çekti. Ardından oyunculuk sonrasında da şarkıcılık yapmaya başlayan Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ve Cem Yılmaz’ın kendisini Serenay Sarıkaya ile aldatmasıyla gündeme gelmişti.



Şimdilerde mekanlarda sahne alan Defne Samyeli, bir mekanda sahneye çıkmadan evvel çektirdiği fotoğraflarla telefonları sıcaktan eritti. Sahne için haddinden fazla derin bir dekolte tercih eden Defne Samyeli, fotoğraf için o dekolteyi daha daha fazla açınca da olanlar oldu ve Instagram bir anda yangın yerine döndü.




2 çocuk annesi Defne Samyeli’nin derin mi derin dekoltesine bir de göğüs dekoltesi tuz biber oldu. Beğeni butonunu çökerten ve Samyeli sınır getirse de  bol bol yorum alan fotoğraflar aynı zamanda magazin gündeminde de kendisine yer buldu.  Hızını alamayan Defne Samyeli üzerine bir de video paylaşınca günün en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR