Yapı Kredi Bankası'ndan Müjdeli Haber Geldi: Bunu Yapanlara Müşterilere 3 Ay Erteleme Geldi

Yapı Kredi Bankası'ndan Müjdeli Haber Geldi: Bunu Yapanlara Müşterilere 3 Ay Erteleme Geldi
YAYIN TARİHİ: 26.02.2022 14:01:00

Yapı Kredi Bankası başlattığı yeni kampanyayla birlikte kendi bankası üzerinden hesabı olan herkes amacıyla 3 ay ertelemeye sahip olan 25 bin TL’lik tüketici kredisi kampanyası başlatacağı haberini adeta duyurdu. Yapı Kredi Bankası banka kredi politikalarına uyum gerçekleştiren her kişi, bu bankadan dilediği vakit nakit kredi müracaatı yapabilecek.

25 bin TL’lik krediyi kullanmak isteyenler 1300 üstünde kredi notuna sahip olmaları gerekliliğini de bilmelidir. Yapı Kredi Bankası tüketici kredisi alacak bulunacak olan vatandaşların bunun yanı sıra kredi notu dışında derli toplu durumda gelir sahibi olmalıdır. Emekliler emekli maaşlarını Yapı Kredi Bankası’na taşımak amacıyla bu mühim krediye müracaatta bulunabilecektir.



Yapı Kredi Bankası müşterisi olan vatandaşlar bu uygulamayı cep telefonlarına indirip hemen kredi müracaatı yapabilecek. Kendi banka hesaplarınız üzerinden müşteri hizmetleri numarasını dönüştürerek ya da size en yakın konumdaki 

Yapı Kredi Bankası şubesini ziyaret ederek internet bankacılığı parolası oluşturup size ait olan T.C kimlik numaranız ve size özel oluşturulan şifreniz bağlamında Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasına girerek tüm bankacılık işlemlerinizi her an yapabilirsiniz.




Yapı Kredi Bankası prosedürlerinizi yapabilmenizin yanında alacağınız kredilerin miktarlarını anında öğreniyorsunuz. Hızlı kredi kısmından tüketici kredisi gereksinimlerinizin olması durumunda kredi müracaatı yapabilir, kredi onayı almanız durumunda da hesabınıza bu parayı banka şubesini ziyaret etmeden de yatırabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası  verilen bu kredilerdeki ilk taksit ödemelerinde 90 günlük bir ertelemeye müsaade eder. Toplamda da 3 sene boyunca vadeye dek varan prosedür gerçekleştirir. Bunun yanı sıra bankanın web sitesini ziyaret ederek bu kısımdan da kredi müracaatına dair veriler alabilirsiniz. Faiz oranlarını da gene aynı yerden öğrenmeniz olası olacaktır. Ayrıntılı bilgi aldıktan sonra kredi başvurunuzu tamamlamak amacıyla bütün mühim türdeki adımları atabilirsiniz.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR