Yapı Kredi Bankası, pandemi destek kredisi olarak 50000 TL ihtiyaç kredisi veriyor

Yapı Kredi Bankası, pandemi destek kredisi olarak 50000 TL ihtiyaç kredisi veriyor
YAYIN TARİHİ: 7.08.2021 20:00:00

Yapı Kredi Bankası, pandemi destek kredisi olarak 50000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. Yapı Kredi bankası üzerinden destek kredisi verilecek. İşte detaylar...

Yapı Kredi Bankası, pandemi destek kredisi olarak 50000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. Yapı Kredi Bankası, pandemi Destek Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır? 50000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu için kredi şartları nelerdir? Sizlere yazımızda bu konu hakkında bilgiler vermek istiyoruz. 

Pandemi dönemi bir seneden beri ülkemizde ve tüm dünyada yoğun olarak yaşanmaktadır. Bu sebepten ötürüde birçok kişiye para sıkıntısına girmiştir. Ülkemizde bankalarda kredi başvurusu yapacak olan müşterilere çeşitli kredi kampanyaları sunmaktadırlar. Pandemi Destek Kredisi adı altında verilen kredilerden, Yapı Kredi Bankası da 50000 TL'ye kadar müşterilerine hizmet vermektedir. Sizlerde Yapı Kredi Bankası üzerinden, pandemi destek kredisi alarak, 50000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

Üstelik alacağınız bu kredilerde ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme, toplamda ise 36 ay vade yapabiliyorsunuz. Şimdi sizlere kredi başvuru şartları web kredi başvurusu nasıl yapılır, bu konu hakkında bilgiler vereceğiz. Kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler hem banka üzerinden hem cep telefonlarından hem de internet üzerinden kredi başvurusu yapabilecektir. 

Yapı Kredi Bankası, pandemi destek kredisi başvurusu şartları nelerdir?

50000 TL'ye kadar, pandemi destek kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, bankanın uyguladığı politikalara uygun bir müşteri olmanız gerekiyor. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin kredi notunun yüksek olması şartı vardır. 1300 ve üzerinde bir kredi notunuz varsa ve Yapı Kredi Bankası üzerinden yapacağınız kredi başvurularında hızlı bir şekilde onay alabilirsiniz.


Ayrıca banka, diğer bankalara olan borçlanmanıza da bakarak bu krediyi verecektir. Bankalar ile aranız iyi değilse ve icralık avukatlık bir durumunuz varsa, Yapı Kredi Bankası üzerinden, pandemi destek kredisi başvurusu yaptığınızda, onay olamayabilirsiniz.

Alacağınız kredilerde faiz oranları, sizin kredi notumuza göre de değerlendirilmektedir. Kredi başvuru şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, 18 yaşından büyükseniz Yapı Kredi Bankası üzerinden 50000 TL, pandemi destek kredisi başvurusu yapabilirsiniz. 

Yapı Kredi Bankası, pandemi Destek Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

Yapı Kredi Bankası üzerinden, pandemi destek kredisi başvurusu yaptığınız zaman 5 dakika içerisinde kredi sonucunu görebileceksiniz. Bunun için bankaya sms atmanız gerekiyor. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler cep telefonlarının mesaj kısmına girerek buraya, Bireysel yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını yazıp boşluk bırakıp aylık gelirlerinin de yazdıktan sonra 44 11 numarasına mesaj göndererek kredi başvurusunda bulunabilirler.

Mesaj gönderdikten 5 dakika içerisinde sizlere kredi sonucu cep telefonunuza gelen mesaj ile belli olur. Onaylanan kredi en yakın banka şubesinden kullanabilirsiniz. Ayrıca bu bankada müşteri olan kişilerde, Yapı Kredi Bankası, mobil uygulamasına girerek buradaki ihtiyaç kredisi başvurusunu şubelere gitmeden yapabiliyor.


Yapı Kredi Bankası, mobil uygulamasına girmek için bankada bir hesabınızın olması ve bu hesaba bağlı bir internet bankacılığı şifresi almanız gerekmektedir. Kredi başvurusu yaptıktan sonra onay alırsanız, uygulama üzerinden onaylanan tutar kadar kredinizi hemen hesabınıza atabilirsiniz. 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli olarak Yapı Kredi Bankası, pandemi destek kredisi başvurusu, bu şekilde yapılmaktadır. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR