Yapı Kredi Bankası Nakit İsteyenlere 8000 TL Verecek, Bankaya Başvuru Yapmadan Hesaba Atılacak

Yapı Kredi Bankası Nakit İsteyenlere 8000 TL Verecek, Bankaya Başvuru Yapmadan Hesaba Atılacak
YAYIN TARİHİ: 15.02.2022 12:03:00

Yapı Kredi nakit isteyenlere 8000 TL verecek, Bankaya başvuru yapmadan hesaba geçecek. Yapı Kredi Bankası üzerinden 8.000 TL'ye kadar tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlara haber geldi.

Yapı Kredi Bankası hemen para gereksinimi olan vatandaşlar amacıyla yapmış bulunduğu kampanya duyurularında bireysel kredi kullanacak olan kişilerin süratli bir şekilde banka üzerinden kredi müracaatını yapabilecekleri yeni bir kredi kampanyası hazırladı.Yapı Kredi Bankası tüketici kredisi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsanız başvurunuzu yapıldıktan anında sonra süratli bir şekilde Kredi onayını alabilecek ve banka üzerinden kredinizi kullanabileceksiniz.  Yapı Kredi Bankası bireysel kredisi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsanız banka kredi şartlarına makul olan vatandaşlar son oluşturulan kampanya olan 8000 TL nakit kredi kampanyasına katılarak istedikleri vakit acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilirler.



3 sene vade bağlamında ödenecek krediler de banka şubelerine giderek müracaat gerçekleştirmek istemeyen vatandaşlar bankanın internet sitesi üzerinden ve mobil program üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilir ve kredi kullanabilirler. 

Yapı Kredi Bankası 8000 TL gereksinim kredisi müracaatı nasıl yapılır? 


Yapı Kredi Bankası 8.000 TL'ye kadar ödemiş bulunduğu bu Kredi kampanyasında başvuruları yalnızca banka şubesinden değil internet sitesi üstünden ve mobil program üstünden de alacak. 



Bahsedilen kredi kampanyasına giriş yapmak amacıyla banka kredi notunuz 1200 ve üstünde olması gerekiyor. Hem de sigortalı olarak çalışan vatandaşlar da en az 6 ay boyunca aynı işyerinde sigortalı primlerinin yatıyor olması gerekmektedir. ​Yapı Kredi Bankası ilaveten emekli olan kişilerin de emekli maaşlarını kendi bankası şubesi üstünden alması ile eş güdümlü Kredi vereceğini açıkladı.



8000 TL tüketici kredisi müracaatında bulunmak istiyorsanız banka şubelerine gitmeden prosedür yapılacak olan vatandaşlar Yapı Kredi Bankası'nın web sitesine girip buradan ihtiyaç kredisi müracaat formunu doldurmaları yeterli olacaktır. Banka hesaplarınız varsa gene banka şubesine gitmenize lüzum kalmadan kredi kullanabiliyorsunuz. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER