Yalnızca Anne Ve Babaların Alacakları 8000 TL Ödeme, TC Kimlik No'ya Göre Verilmeye Devam Ediyor

Yalnızca Anne Ve Babaların Alacakları 8000 TL Ödeme, TC Kimlik No'ya Göre Verilmeye Devam Ediyor
YAYIN TARİHİ: 21.02.2022 17:21:00

Yalnızca anne de babaların okula giden çocukları olması halinde 8.000 TL'ye kadar t.c. kimlik numarasına göre ödeme müracaatını bankaya giderek anında yapıyor. Kampanyayı başlatan bankaların başında gelen Akbank yapmış bulunduğu kredi kampanyası ile eş güdümlü vatandaşlara 3 dakika içinde kredi sonucunu gösteriyor.

Akbank bağlamında bankanın kredi politikalarına haiz durumda olan vatandaşlar 8.000 TL'ye kadar tüketici yani ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsa en yakın Akbank şubesine gidebilir ve buradan bireysel kredi başvurusunda bulunabilir. Akbank ilaveten internet üzerinden ve SMS ile ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlara süratli bir şekilde kredi onay olanağı sunuyor.



Akbank bağlamında 8.000 TL'ye kadar kullanacağınız tüketici kredilerinde banka kişilerin sms ile süratli bir şekilde kredi imkanından faydalanmaları amacıyla Kredi aratarak boşluk bırakın,
Vatandaşlık Numaranızı yazın, 4425'e iletin. 4425 numarasına göndermiş olduğunuz mesaj ardından banka 3 dakika amacıyla da sizlere kredi detayını ortaya çıkartarak, onaylanan kredi miktarını size gönderilecek olan mesaj üzerimde göreceksiniz.




Akbank 8000 TL ye kadar vermiş bulunduğu tüketici kredisi kampanyası başvurusunda vatandaşlara ilaveten mobil program üzerinden de ihtiyaç kredisi olanağı sağlamaktadır.Akbank hesabı olan ya da Akbank üzerinden kredi kartı kullanan vatandaşlar mobil programya giriş yaparak internet  bankacılığı bağlamında kredisi başvurusunda bulunabilir ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli olarak verilebilecek bu Kredi kampanyasına katılarak süratli bir şekilde bireysel kredi alabilirsiniz.  Nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar detayları öğrenmek istiyorsa ve faiz oranlarını bilmek istiyorsa Akbank resmi internet sitesine girerek buradan prosedür yapabilir.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR