Yağlar eridi bitti Ata Demirer'in 50 kilosu gitti! Resmen içinden bir Ata daha çıktı! Son hali...

Yağlar eridi bitti Ata Demirer'in 50 kilosu gitti! Resmen içinden bir Ata daha çıktı! Son hali...
YAYIN TARİHİ: 17.02.2022 18:47:00

49 yaşında ünlü şovmen, oyuncu ve müzisyen Ata Demirer niyeti bozdu, 50 kilo verdi tamamen bambaşka biri oldu... Yeni filmi için ortalardan eleğini eteğini çeken, uzunca da bir süre önce Bozcaada'ya yerleşen Ata Demirer, eski eşi Özge Borak'ın kendisini zayıflatmasının ardından son olarak 140 kiloya kadar çıkmıştı. Fazla kilolarıyla başı derde giren Ata Demirer canını dişine taktı ve 50 kiloya kadar düştü. Ata Demirer'in son halini görenler ise tanıyamadı bile...

Yağlar eridi bitti Ata Demirer'in 50 kilosu gitti! Resmen içinden bir Ata daha çıktı! Son hali... Bir süredir yeni bir filmin hazırlığında Ata Demirer. Televizyondan elini eteğini çeken Ata Demirer, genellikle Ege hikayelerini anlattığı filmlerle, beyazperdede kendisine yer buluyor. Şimdilerde de yeni film hazırlığında olan Ata Demirer'in son halini görenler gözlerine inanamadı.

Asıl patlamasını Avrupa Yakası adlı diziyle yapan Ata Demirer, stand-up gösterileriyle tanınmıştı. Ardından EyvahEyvah, Berlin Kaplanı, Hedefim Sensin, Osmanlı Cumhuriyeti gibi filmlerle izleyici karşısına çıktı. Şimdilerde yeni filmi için inzivaya çekine Ata Demirer önceki gün 50 kilo verdiğini duyurarak, son halini paylaştı ve görenler inanamadı.

Herkesin kilolu ve sevimli halleriyle tanıdığı, herkesin yüzünü güldüren Ata Demirer'i zayıf haliyle son olarak Özge Borak ile evlendiği dönemde görmüştü. Sağlıklı yaşam takıntısıyla bilinen Özge Borak, Ata Demirer'in de kilosuna kafayı takmış ve beslenme düzenine el atmıştı. O dönem fazla kilolarından kurtulan Ata Demirer, Özge Borak'tan ayrıldıktan sonra kiloları geri almıştı.

Ege sevdasına kapılan Ata Demirer sonrasında Bozcaada'ya yerleşti. Ege hikayeleri anlattığı filmleriyle bilinen Ata Demirer yine fazla kilolu haline geri dönünce bu kez kendisi kolları sıvadı. Beslenme danışmanlığı alan Ata Demirer'i son haliyle gören gözlerine inanamadı. İşte 50 kilo veren Ata Demirer'in herkesi şaşkına çeviren son hali...

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR