Video.. Ataşehir'de Başak Cengiz’i öldüren samuray kılıçlı Can Göktuğ Boz'un annesi babası ünlüymüş!

Video.. Ataşehir'de Başak Cengiz’i öldüren samuray kılıçlı Can Göktuğ Boz'un annesi babası ünlüymüş!
YAYIN TARİHİ: 12.11.2021 09:48:00

​Ataşehir'de Başak Cengiz’i öldüren samuray kılıçlı Can Göktuğ Boz'un annesi babası ünlüymüş! Video.. İstanbul Ataşehir'de kan donduran bir cinayet işlendi. Ankara'dan eğitim için İstanbul'a gelen 28 yaşındaki Başak Cengiz, Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla katledildi. Türkiye'yi sarsan bu olayın güvenli kamera görüntüleri ortaya çıkarken soruşturma kapsamında ilginç detaylar çıkmaya da devam ediyor.

Türkiye'nin yüreği bu cinayetle yandı. İstanbul Ataşehir'de eğitimden evine dönerken kaldırımda yürüdüğü sırada hiç tanımadığı Can Göktuğ Boz tarafından, samuray kılıcıyla canice hislerle katledilen 28 yaşındaki Başak Cengiz tüm Türkiye'nin yüreğini yaktı. Bir yandan herkes Başak Cengiz için gözyaşı dökerken bir yandan da caniye lanet yağıyor. Can Göktuğ Boz'un, Başak Cengiz'i öldürdüğü o anların videosu ortaya çıktı. Soruşturma sürerken bazı detaylar da gün yüzüne çıkıyor. Onlardan biri de Can Göktuğ Boz'un annesi ve babası hakkındaki detaylar. Bakın kim çıktılar. 

Başak Cengiz, 9 Kasım'da akşam saatlerinde Ataşehir'de bulunan Barbaros Mahallesi Karanfil Sokak'ta oturduğu siteye doğru yürüyordu. Aslında Ankara'da yaşayan ve sadece 1 ay evvel nişanlanan Başak Cengiz'in tek suçu yanlış zamanda, yanlış yerde bulunmaktı. Kaldırımda yoluna devam eden Başak Cengiz başına geleceklerden habersizdi.

28 yaşındaki genç kadını gizlice takip eden 27 yaşındaki cani Can Göktuğ Boz bir anda Başak Cengiz'in önüne atladı. Güvenlik kamerası görüntüleri caninin hem bu esnada hem de cinayet sırasında bir şeyler söylediği görülüyor ama ne söylediği henüz bilinmiyor. Neye uğradığını şaşıran Başak Cengiz kaçmaya çalışsa da Can Göktuğ Boz'un samuray kılıcının darbelerinden kurtulamadı. Başak Cengiz'e samuraya kılıcıyla defalarca saldıran Can Göktuğ Boz, olay yerinde bir aracın durup, içeridekilerin apar topar oraya gelmesiyle kaçtı. 


Cinayet sırasında Can Göktuğ Boz'un üzerinde de samuray kıyafetleri vardı. Bu cinayet tüm Türkiye'nin yüreğini yakarken, katil kısa süre sonra evinde polisler tarafından yakalandı. Olay hakkındaki soruşturma sürerken caninin ifadesi kan dondurdu. Akıl sağlığı yerinde olmadığı iddia edilen katil, Başak Cengiz'i tanımadığını, evde otururken mutsuz olduğu için bu cinayeti işlediğini söyledi. Can Göktuğ Boz ifadesinde şu sözleri sarf etti:

Olay günü sinirlerim ve moralim bozuktu, bir anlık öfke ile istemeden yaptım. Bir kadını öldürmek daha kolay olduğu için kadın öldürmeyi tercih ettim. Maktulü tanımıyorum. Kılıç çantamın içindeydi, maktulü gördükten sonra arkasından yürüdüm, çantamdan kılıcı çıkarıp maktule 4 kere sapladım diye hatırlıyorum. Sonra eve gittim, üzüntüm ve moralimin bozukluğu geçti. Normalde böyle bir insan değilim, bende kendime şaşırdım. Pişmanım



KATİLİN AVUKATI ANNESİ

Katil Can Göktuğ Boz'un annesi ve babasınin kim olduğu ortaya çıktı. Anne  Ayşe Nejla Yomralıoğlu oğlunun avukatlığını üstlendi. Oğlunun 14 yaşından beri psikolojik tedavi gördüğünü ama ilaçlarını düzenli kullanmadığını söyleyip gözlem altına alınmasını istedi. Katilin babası da yine ünlü bir isim. Baba Ali Boz ünlü bir mühendislik firmasının sahibi çıktı. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR