Ve Netleşti! Müjdeler Müjdesi Geldi! SSK-SGK Ve Bağkur Emeklileri İçin Cuma Günü 2.250 TL Hesapta!

Ve Netleşti! Müjdeler Müjdesi Geldi! SSK-SGK Ve Bağkur Emeklileri İçin Cuma Günü 2.250 TL Hesapta!
YAYIN TARİHİ: 24.11.2021 22:26:00

SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklileri için bomba gelişme yaşandı. Emeklileri çok fena vuran kriz sonrası bir nebze olsun yüzleri güldüren haber geldi. Garanti Bankası emeklilere zor günlerden çıkış bileti veriyor.

Ve Netleşti! Müjdeler Müjdesi Geldi! SSK-SGK Ve Bağkur Emeklileri İçin Cuma Günü 2.250 TL Hesapta! Özel ve Kamu Bankaları milyonlarca emekliye 2.250 TL fırsatı vermiş durumda. Geçtiğimiz günlerde yaşanan kötü gelişemeler sonrasında. Emekli vatandaşlar bir nebze rahat nefes alacak. Garanti Bankası emekli vatandaşlar için oluşturulan promosyon ile ilgili paketi sundu. 2 iş günü içinde hesaba geçen promosyon ödemesine dair tüm detaylar www.haberlerim.com.tr'de



Geçinmekte oldukça zorlanan emekliler ay sonunu getiremiyor. Bu anlamda Cuma müjdesi verildi. Devlet bankalarının yanı sıra özel bankalarda harekete geçmiş durumda. Bu anlamda Garanti Bankası tam 2.000 TL hesaplara yatırıyor. Devlet tarafından emekliler için yapılacak olan yardımlar bunlarla sınırlı kalmıyor. 


SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı müşterileri Garanti Banka gelerek promosyon ödemesi alabiliyor. Öte yandan bir yakınını bankaya taşıyana da ekstra olarak 250 TL nakit para ödemesi yapılacak. Tüm emekli grubunu rahatlatacak olan promosyon ödemesi şubeye gitmeden anında çekilebiliyor. 3 iş günü içinde hesaba geçen promosyon tutarları ise sayfamızda yer alıyor. Bu anlamda Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA Mobil veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecek.



2250 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacak olan Garanti tarafından yapılan açıklamada, "Sadece T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle birlikte size en yakın Garanti Şubesine gelerek emekli maaşınızı hemen Garanti Bank'a taşıyabilirsiniz" denildi. Şimdi sizde Garanti promosyonlarını inceleyebilir mobil, internet ya da şahsen başvuru yapabilirsiniz.

 

Garanti BBVA, 1.500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 1.300 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 1.650 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 2.000 TL nakit promosyon ödemesi yapacak. 1.000’e yakın Garanti BBVA şubesinden ve 5.200’ ü aşkın Garanti BBVA ATM’sinden emekli maaşınızı kolayca çekebilmeniz için, sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubemize uğramanız yeter.



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER