Vatandaşın Gözü Gönlü Doydu! Meclis’ten Geçti! Ödemeler Yarın Akşam Yapılacak! Dert Tasa Yok!

Vatandaşın Gözü Gönlü Doydu! Meclis’ten Geçti! Ödemeler Yarın Akşam Yapılacak! Dert Tasa Yok!
YAYIN TARİHİ: 7.02.2022 10:15:00

Son dakika haberi ile TC vatandaşlarına sevindiren bir haber verildi.  Vatandaşları mest eden ilerlemeler peşi sıra yaşanmaya devam ediyor. Bu anlamda gelen son dakika haberi olabildiğince önemli. Nakit sorunu olan ekonomik olarak zorluk çeken vatandaşlar amacıyla yeni bir kredi kampanyası sunulmuş durumda.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank bağlamında borcu olan vatandaş artık kalmayacak! Bu anlamda Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla ödememe yapmaya başlıyor. Borcu olanlar için tüm limitlerde borç kapatma kredisi verilecek.  Bu kredi kampanyası devlet destekli oluyor. Devlet gözetiminde ve destekli verilen kredi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar belirtilen şartları yerine getirdikleri takdirde nakit para alabiliyorlar. Bu anlamda hızlı bir şekilde onay alabilecekler. Mecliste konuşulan ve karara bağlanan bu kampanya sonrasında kamu bankaları ve özel bankalar tarafından vatandaşlara borç kapatma kredisi sağlanacak. 

ZİRAAT BANKASI, HALKBANK VE VAKIFBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ NASIL ALINIR?


Borç kapatma kredisi ile ilgili yasa meclisten geçtikten sonra Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından borç kapatma kredisi limiti belirlenecek ve ihtiyacı olan vatandaşlara verilecek. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank resmi internet siteleri üzerinden online olarak form doldurmanız gerekmektedir. Borç kapatma başvuru formunu online olarak doldurduktan sonra eksiksiz olup olmadığını kontrol etmeniz gerekmektedir.


Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'a başvuru yapıldıktan sonra kredi değerlendirmesi şube müdürleri tarafından yapılacaktır. Eğer kabul edilirse size bir onay maili yollanacaktır ayrıca sms ile de bilgi verilecektir. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından eğer meclisten bu borç kapatma kredisi geçerse detaylar resmi web sayfaları üzerinden paylaşılacaktır. 



KİMLİKLE ANINDA KREDİ ALABİLİRSİNİZ


Öncelikle bankalar bağlamında kredi başvurusu yaparak onay alamayan vatandaşlar için bu kampanya hızlı bir şekilde hayata geçiyor. Borç kapatla kredisi alan vatandaşlar başka bankalara olan kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarını kapatarak tek bir banka altında toplayabilecek. Borç kapatma kredileri oldukça önem arz etmektedir vatandaşlar için önceliklidir. 




Devlet bankaları tarafından da verilen borç kapatma kredisi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından sağlanan kampanyalar ile alınabilir. Bu bankalar üzerinden kredi onayı alan vatandaşlara kamu bankaları anında onay vermektedir. Daha önce kredi alıp ödeyemeyenler icralık olanlar ve kara listede yer alanlara kredi ne yazıkki verilememektedir. Kredi onayı almanız için kredi notunuzun yüksek olması gerekmektedir. 






 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR