Vatandaş Kına Yakıyor! Parası Olana Yeme De Yanında Yat Faizi! Anadolu Bank, Denizbank, Burgan, Fiba

Vatandaş Kına Yakıyor! Parası Olana Yeme De Yanında Yat Faizi! Anadolu Bank, Denizbank, Burgan, Fiba
YAYIN TARİHİ: 29.01.2022 17:26:00

Vadeli TL mevduat hesapları son dönemin en yüksek faiz oranları ile vatandaşların birikimlerini değerlendirmeye devam ediyor. Yüksek faiz getirisi ile TL birikimlerini değerlendirmek isteyenler ayrıca avantajlı bankacılık hizmetlerinden de yararlanabilir. TCMB ise Aralık ayından itibaren uygulanmaya başlayan kur korumalı TL mevduat hesaplarına yönelik Ocak ayı toplantısı sonrasında kritik mesajlar verdi. Ters dolarizasyon etkisinin izlendiği ifade edildi. Peki bankaların en yüksek 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları ne kadar? İşte mevduat faizlerinde son durum…

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) 2022 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Ocak ayı toplantısı kapsamında faizleri %14 seviyesinde sabit tutma kararı aldığını açıklayan Merkez Bankası, kur korumalı TL mevduatında ters dolarizasyona karşı olan etkilerinin izlendiği ifade edildi. Ayrıca finansal istikrarı gözeten yaklaşımın sürdürüleceğine dair mesajlara da yer verildi. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

Anadolu Bank Renkli Hesap


Anadolu Bank %21’e varan Renkli Hesap hoş geldin faizi ile birikimlerini TL üzerinden en yüksek faiz oranı ile değerlendirmek isteyenlere cazip seçenekler sunuyor. Şubeye kadar girmek zorunda kalmadan kolayca hesap açabilir ve 90 gün boyunca en yüksek faiz getirisinden yararlanabilirsiniz. Bankanın dijital kanalları ile hızlıca hesap açma işlemlerinizi yaparak, 10.000 TL ana para ile 32 günlük 132,22 TL kazanç elde edebilirsiniz. Stopaj oranı ise 7,04 TL olarak hesaplanmıştır.


Denizbank MobilDeniz Yüksek Hoş Geldin Faizi


Denizbank, MobilDeniz üzerinden banka müşterisi olmayı tercih edenlere özel %20 hoş geldin faizi ile birikimlerini değerlendirmek isteyenlere cazip oranlar sağlamaya devam ediyor. Hoş geldin faizi avantajlarından yararlanarak, 10.000 TL için 32 günlük vadede 167 TL net kazanç elde edilmektedir. Ayrıca Denizbank’ın birçok ayrıcalıklı bankacılık ürün ve hizmetinden de vatandaşların birçok farklı kampanya ile yararlanması sağlanmaktadır.

Fibabanka Kiraz Hesap


Yüksek hoş geldin faizi sunan Fibabanka Kiraz Hesap, %20 faiz oranları ile yatırımlarınız için iyi bir alternatif sunar. Ayrıca USD, EUR mevduat hesapları için %0,20, altın hesabında ise %0,55 oranları işletilmektedir. Avantajlı hoş geldin faizinden yararlanarak, paranızı bankada tuttuğunuz her gün için en avantajlı oranlarda kazanç elde edebilirsiniz. 10.000 TL için 32 günlük vade ile 167 TL net kazanç sağlanmaktadır.  

Burgan Bank ON Hesap Faiz Oranları


ON Hesap kapsamında yüksek faiz oranları sunulmaya devam ediyor. Burgan Bank’ın avantajlı vadeli mevduat hesabı olan ON Hesap, %21,25 hoş geldin faizi ile en yüksek faiz oranlarına sahip bankalar arasında yerini alıyor. 32 günlük vade ile 10.000 TL birikimini değerlendirmek isteyenler, 177 TL net kazanç elde edebilecek. Ayrıca ON Hesap ile birçok bankacılık avantajından da yararlanılması mümkündür.
 
 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER