Vakıfbank’tan Kredi Haberi: Borç Kapatma Kredisinde 220 Bin TL'Ye Kadar Ödeme Yapacağını Açıkladı…

Vakıfbank’tan Kredi Haberi: Borç Kapatma Kredisinde 220 Bin TL'Ye Kadar Ödeme Yapacağını Açıkladı…
YAYIN TARİHİ: 22.02.2022 16:35:00

Son dakika haberi Vakıfbank'tan geldi. Banka yapmış bulunduğu bildirimde borç kapatma amacıyla 220 bin TL tutarında kredi vereceğini açıkladı. Düşük faiz seviyesi ile 220 bin TL tutarındaki kredilerde 3 sene vadeyle alternatifi bulunuyor. Gündemde olan kredileri ile alakalı detayları sizlerin amacıyla derledik…

Vakıfbank bağlamında müşterilerine müjdeyi verdi. 220 bin TL tutarlı borç kapatma kredisi vereceğini basına yansıttı. Bankadan gelen bildirime göre, 220 bin TL lik krediyi kullanmak isteyenler ilk taksit ödemesini 90 gün sonra yapmaların yanı sıra 3 sene vade seçeneklerinden faydalanabilecek. Diğer bankalara olan güncel borçlar amacıyla düşük faiz oranları ile kredi kullanılabilecek. Bankaya kredi amacıyla müracaat yapan herkese kredi onayı verilecek.
Banka doğrultusundan düşük faiz oranları bağlamında kredi için herkes onay alabilecek. Onaylanan tutarlar hemen hesaba geçerek kullanılabilecek.




Banka doğrultusundan oluşturulan duyuruda, gereksinim kredisine başvuracak vatandaşlar başka bankalara olan tüketici kredilerini ve kredi kartı borçlarını kapatarak yüksek limitli kredi imkânı sunacak.  220 bin TL tutarlı kampanyanın onayı anında alınabilecek.  Emekli, esnaf ve çiftçi olan herkes borç kapatma kredisi alabilir. Vakıfbank bağlamında yapılan kampanya ile emekli ve sigortalı olarak çalanın yanı sıra memur olan vatandaşlar da faydalanabilecek. Sizler de başka bankalara olan güncel borçlarınızı kapamak isterseniz, Ziraat Bankası doğrultusundan uygulamaya yayılan 220 bin TL tutarlı 36 ay vadeli ve ilk ödemesi 90 gün ertelemeli olan krediye başvurmayı unutmayınız.




Banka üzerinden kredi müracaatı gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar 220 bin TL tutarlı kredi onayı alabilmek bağlamında, en yakın banka şubelerine kimlik ve gelir belgelerini göstermek sureti ile müracaatta bulunabilir. Bankaya gitmeden evvel başka bankalara olan güncel borçlarınızı ve kapatma tutarını öğrenerek gitmeniz, işlemlerin süratli bir şekilde yapılması yönünden önemlidir. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR