Vakıfbank'tan Hesabı Olanlar Ve Olmayanlara İki Farklı Kampanya! 53.000 TL Ödeme TC Kimlik No'ya...

Vakıfbank'tan Hesabı Olanlar Ve Olmayanlara İki Farklı Kampanya! 53.000 TL Ödeme TC Kimlik No'ya...
YAYIN TARİHİ: 22.02.2022 10:54:00

Vakıfbank bağlamında yeni tüketici kredisi kampanyasında müracaat yapacak olan vatandaşların banka kredi şartlarına makul olması ile eş güdümlü 53.000 TL'ye kadar ödeme alacağını açıkladı.

Uygun faiz oranları ile eş güdümlü emekli olan ve sigortalı vatandaşlar Vakıfbank'ın yaptığı bu kampanyaya katılarak prosedür yapabilecektir. Vakıfbank makul faizlerle kredi alacak olan vatandaşların şartlarına makul olması halinde 3 dakika içerisinde netice verecektir. 
Vakıfbank kredi müracaatı yapacak olan vatandaşlar 1200 ve üstünde kredi notu olan vatandaşlara onay verecektir. 1200 ve üstünde kredi notu olan vatandaşlar sigortalı olarak çalışıyor ve emekli olmaları halinde da bu bankanın yaptığı kredi kampanyasına banka şubelerine gitmeden prosedür yapabileceklerdir. Vakıfbank nakit gereksinimi olması halinde anında prosedürlerinizi Vakıfbank mobil uygulamasından basitçe yapabileceksiniz. 

Vakıfbank 53.000 TL Başvuru 


Vakıfbank 53.000 TL ihtiyaç kredisi müracaatı yapacak olan vatandaşlar 90 gün ertelemeli ve 3 yıl vadeye kadar kredileri en yakın banka şubesinden yapacaklar. Kredi alacak vatandaşlar makul faiz oranları ile eş güdümlü 50.000 TL'ye kadar anında onay alırsa hafta sonu olsa bile mobil uygulamadan kredi alacaklar. Vakıfbank 50.000 TL'ye kadar çevrimiçi kredi olanağı sağlayacak. Vakıfbank nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara 53.000 TL üstünde de prosedür gerçekletireceğini açıkladı. Vakıfbank şubelerinden ve banka internet sitesinden düşük faizli yüksek limitli krediler kullanabileceksiniz.




Nakit para kullanacak olan vatandaşların emekli olması halinde ise banka emekli maaşlarını kendi bankasından almasını istemektedir. Vakıfbank emekli kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar emekli maaşlarını bu bankalara taşıyarak anında başvurularını yapacak ve onaylanan tutar kadar kredi anında hesaplarda olacaktır. Vakıfbank ilaveten emekli olan vatandaşlara 1000 TL emekli promosyonu vermektedir. 

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR