Vakıfbank Faizsiz Kredi İhtiyaç Kredi ve Konut Kredisi Faiz Oranları Faizsiz Kredi! Herkes Ev Alacak

Vakıfbank Faizsiz Kredi İhtiyaç Kredi ve Konut Kredisi Faiz Oranları Faizsiz Kredi! Herkes Ev Alacak
YAYIN TARİHİ: 23.11.2021 09:36:00

​Herkes Ev Alacak! Vakıfbank Faizsiz Kredi İhtiyaç Kredi ve Konut Kredisi Faiz Oranları Faizsiz Kredi... Merkez Bankası doğrultusundan Ekim ayı toplantısı ile oluşturulan 200 baz puan faiz indirimi ardından gözler bankaların kredi faiz oranları rakamlarına çevrilmişti. İlk faiz indirimi kararını alan ise beklendiği gibi kamu bankaları olmuştu. Devlet bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank doğrultusundan alınan ortak karar ile ticari kredilerde 200 baz puan faiz indirimi yapılırken konut kredisi faiz seviyesi ise yüzde 1,37 seviyesinden yüzde 1,20 seviyesine çekmişti.

Peş peşe açıklama yapıldı. Ev almak artık hayal değil. Vakıfbank konut kredisi paketinde yeni bir indirime daha gitti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı doğrultusundan verdiği faiz desteği ile Vakıfbank yüzde 0.88 faiz seviyesi ile konut kredisi vermeye başladı. Vakıfbank konut kredisi paketleri arasında yer alan kentsel dönüşüm konut kredisi paketinde yapılan faiz seviyesi bakanlık desteği ile yüzde 0.88 seviyesine çekilmiş oldu.

Vakıfbank doğrultusundan oluşturulan son dakika faiz güncellemesi ile ise kentsel dönüşüm konut kredisi faiz seviyesi yüzde 0,88 seviyesine çekildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı doğrultusundan verdiği faiz desteği ardından A katagorisi verimlilik katagorisinde yer alan konutlar amacıyla yüzde 0,88 faiz seviyesi uygulanırken, B katagorisi verimlilik katagorisinde yer alan konutlar amacıyla yüzde 0,92 ve standart konutlar amacıyla ise yüzde 0,96 faiz seviyesi ile kentsel dönüşüm kredisi verecek. 



Verilecek olan krediden Konutlarını tekrardan inşa etmek isteyen hak sahipleri, Riskli yapılarda en az 1 sene oturan kiracı ya da sınırlı ayni hak sahipleri ve Konutu riskli yapı olarak teşhis edilen ve değişik bir konut alabilmek isteyen malikleri yararlanabilecek.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR