Türkiye Bu Şifayı Konuşuyor! Ay Suyu Nedir? Herkes Yapabilir, İşte Adım Adım Ay Suyu Yapımı

Türkiye Bu Şifayı Konuşuyor! Ay Suyu Nedir? Herkes Yapabilir, İşte Adım Adım Ay Suyu Yapımı
YAYIN TARİHİ: 14.01.2022 11:05:00

Ay suyu, insanın pozitif enerjisini artırdığına inanılan; Dolunay'da hazırlanan görkemli bir içecekmiş gibi düşünülüyor. Peki, aslında öyle mi? Ay suyunun şifası var mıdır? Dolunay, suyu aslında dinlendirir mi?

Ay suyu nedir, Ay suyu ne işe yarar, Ay suyu yapımı gibi konular Türkiye'nin gündemine oturmuş durumda. Son 1 haftadır; hemen hemen herkes AY SUYU bağlamında araştırma yapıyor. Ay suyuna dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde sizler için hazırladık. İşte ay suyu ve tüm bilgiler... Gezegenler arasında en ilgi çekici gezegen olarak ilgi çeken Ay'ın Dünya üstünde tespit edilen çoğu suyu tesirlediği biliniyor. İnsan vücuduna olan tesirleri de bilimsel olarak ispatlanmış durumda. Ay, yalnızca fiziksel olarak değil, bunun yanı sıra duygusal olarak da insanları tesirleyen görkemli bir gezegen. Ay suyu da; bu tesir neticesi meydana çıkan bir ürün olarak düşünülüyor. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

Ay Suyu Nedir?


Ay suyu, Açık havada suyun Ay ışığı ile dinlendirilmesi neticesi oluşturulur. Direkt olarak ay ışığının altına yerleştirilen su; aydan gelen enerjiyi emer. Bu da insanda pozitif enerjiyi artırmaya yardımcı olur. Eğer normal bir suyu, ay ışığı altında dinlendirirseniz; ciddi manada pozitif enerji yüklendiğinizi fark edeceksinizdir. Bununla alakalı yurtdışında çoğu ritüel bulunmaktadır. Suyun keyfini yumuşatan ay; aynı vakitte lezzetlendirmektedir de. Yapımının yalın olması sebebiyle, her bireyin evde yapabileceği Ay suyu; kısaca insana pozitif enerji salgılayan bir su çeşididir.

Ay Suyu Ne İşe Yarar?


Ayın getirdiği enerjinin ciddi manada yüksek civarda bulunduğu biliniyor. Ay suyu da; bu enerjinin bir ürünü olarak ön plana çıkıyor. Negatif enerjiyi kaldıran ve tamamen pozitif yüklerle dolduran Ay suyu, hem fiziksel hem de ruhsal olarak insanın yenilenmesini sağlıyor. Bu sayede; yaşama dair düşünceler başta olmak üzere anında anında her şey pozitife dönüyor.

Ay Suyu Yapımı


Temiz bir cam şişe içerisine koyacak bulunduğunuz içme suyunu açık havada ay ışığının en tesirli vurduğu bir bölümde şafak zamanıne kadar bırakın. Bahçe ya da balkon bu anlamda makul olabilir. Eğer suyu açık havada tutma gibi bir imkanınız bulunmuyorsa; ay ışığı alabileceği bir cam kenarına yerleştirebilirsiniz. Bu, açık havada bulunduğu kadar tesir göstermese de; gene de faydasını gösterecektir.


Dilerseniz şişe yanına kristaller ve taze çiçekler yerleştirebilirsiniz. Bu noktada ritüelinizi kalbinizden geçtiği gibi yapabilirsiniz. Buradaki en mühim husus niyet ve inanç olarak öne çıkıyor. Şişenizi elinize alarak, niyetinizi gözünüzde canlandırın ve net bir şekilde belirterek suyu niyetin enerjisiyle eş güdümlü programlayın. Eğer dilerseniz evvel meditasyon yapabilirsiniz. İsterseniz de niyetinizi aratarak şişeye yapıştırabilirsiniz. Bu; tamamen size kalmış.

Ay suyunun faydasını görmek amacıyla tamamen saf ve pozitif bir niyete sahip olmanız gerekmektedir. Programladığınız suyu ay ışığı gören bir yere koymalı ve gece boyu orada bırakmalısınız. Sabah zamanı suyunuzu içebilir ya da dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Bu noktada tercih tamamen size kalmış.

Ay Suyunun Faydaları

Ay suyu, yukarıda da birkaç kez dile getirdiğimiz üzere negatif enerjiyi tamamen temizler ve enerji verir. Fiziksel ve ruhsal olarak insanların yenilenmesini sağlar. Kristalleri ay ışığında nasıl arındırıp şarj ediyorsak, aynı prosedürü direkt olarak kendimiz amacıyla de yapmış oluruz. Aynı vakitte niyete göre programlayarak da kullanabilirsiniz. İnsanların kendi dışında, hasta hayvanların sularını da bu ışıkla şarj edebileceği bilinmektedir. Daha süratli büyümeleri amacıyla bitkileri de bu su ile sulayabilirsiniz. Çayda, hazırlanan toniklerde, enerji alanını negatif enerjilerden temizlemek adına banyo suyunda; iksirlerde, kısaca anında anında her yerde kullanabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR