Tövbe Etti Yola Geldi Ahu Tuğba’nın Sevgilisi Meriç Oldu Mahmut! Esra Erol…

Tövbe Etti Yola Geldi Ahu Tuğba’nın Sevgilisi Meriç Oldu Mahmut! Esra Erol…
YAYIN TARİHİ: 10.02.2022 11:32:00

Tüm Türkiye onu Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba’nın sevgilisi Meriç olarak tanıdı. Ahu Tuğba ile televizyon programlarına çıkan, sık sık aşkını ilan eden, dans şovlarıyla gündeme damgasını vuran Meriç Erkan bir anda ortadan kayboldu. Aşk bitip şöhret bitince sırra kadem basan Meriç Erkan yıllar sonra ortaya çıktı ama inanılır gibi değil. Maneviyata yönelen Meriç Erkan adını bile değiştirdi. Son halini görenler küçük dilini yuttu.

Yıllar önce herkes onu Ahu Tuğba’ya olan aşkıyla tanıdı. Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba’nın başının belası, büyük aşığı, çılgın dansların piri olan Meriç Erkan Ahu Tuğba’yla aşkı bittikten sonra bir anda ekranlardan elini eteğini çekti. Uzun süren bir ekran sessizliği süren Meriç Erkan daha sonra ekranlarda izdivaç programıyla geldi. O dönem izdivaç programları kaldırılmamıştı ve Esra Erol düşen reytinglerini alevlendirmeye çalışıyordu.




Çareyi Meriç Erkan’da bulan Esra Erol ekibi uzunca bir süre Meriç Erkan’a eş aradı aramasına ama o eş bir türlü bulunmadı. Zaten son haliyle önceki gün ortaya çıkan Meriç Erkan, Esra Erol’da yaşanan her şeyin bir kurgu olduğunu söyledi. Meriç Erkan’ın son halini görenlerse şaşkınlıklarını gizleyemedi.



Nasuh tövbesi eden, maneviyata yönelen, imajını değiştiren hatta adını da değiştiren Meriç Erkan’ın son hali görenlerin küçük dilini yutmasına neden oldu. Tüm Türkiye’nin çılgınlıklarıyla tanıdığı Meriç Erkan yaptığı açıklamada “Bu Rabbimle aramdaki hesaplaşma. Nasıl yaşamışız böyle? Kimseyi yadırgamıyorum biz de bu yoldan geçtik" ifadelerini kullandı. Meriç Erkan’ın son hali ve değişimi ise kısa sürede sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR