TOKİ İstanbul Başakşehir Evleri Satışa Çıktı! 120 Ay Vade Kredi Yok! Ufak Ufak Taksitle Ödeme Yapın

TOKİ İstanbul Başakşehir Evleri Satışa Çıktı! 120 Ay Vade Kredi Yok! Ufak Ufak Taksitle Ödeme Yapın
YAYIN TARİHİ: 2.01.2022 15:20:00

TOKİ vatandaşları ucuz ve ulaşılabilir evlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu anlamda Kiracılıktan kurtulma vaktinin geldiğini düşünen insanlar TOKİ resmi sitesine akın etmiş durumda. TOKİ hangi şehirlerde ev satışı yapıyor? TOKİ konut satışı için taksitler kaç TL'den başlıyor? İşte TOKİ fırsatları

Ucuz konut satın almak isteyenlerin değişmeyen adresi daima TOKİ oluyor. TOKİ sayesinde alınamayacak evleri alabilirsiniz. Günümüzde ev fiyatlarında çok büyük bir balon var ve ev almak artık hayal oluyor. Bu anlamda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı bir kurum olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) vatandaşları oldukça uygun fiyatlı evlerle buluşturuyor. Hem de iyi lokasyonlarda 2+1 ve 3+1 evleri alabilirsiniz. Peki TOKİ'den ucuz konut nasıl alınır? TOKİ hangi şehirlerde konut satışı yapıyor? TOKİ konutları neden uygun fiyatlarla satıyor? 

TOKİ'DEN UYGUN FİYATLI EV NASIL ALINIR?


TOKİ bağlamında yapılan konut satışları ve projeler sayesinde ev almak hayal olmaktan artık çıkmış durumda. TOKİ kendi resmi internet sitesi üzerinden konut satışı ilanlarını paylaşıyor. Vatandaşlar resmi internet sitesi üzerinden ilanları her gün araştırıyor. Araştırma sonrasında 
vatandaşlar başvurularını yaparak konut satın almak için TOKİ'ye istekte bulunuyorlar. TOKİ tarafından yapılan konut satışı hangi yöntemle yapılıyorsa ona göre satın alma işlemi gerçekleşiyor. Bazen kuralı satış yapıldığı için konut satın alacaklar noter huzurunda çekilecek kuralarla belirleniyor. 

TOKİ'DEN ÖDEME SEÇENEKLERİ VATANDAŞLARI MEST EDİYOR


TOKİ bağlamında satın alınan evler ve vatandaşlara sağlanan imkanlar oldukça benzersiz oluyor. TOKİ'den ev almak için en büyük kolaylık ise vatandaşların peşinat ödemesi yapmasının zorunlu olmamasıdır. Konut alırken yalnızca yüzde 10 ile 25 arasında değişen oranlarda peşinat ödemesi yapılması istenmektedir. Bu anlamda 120 ay, 180 ay ve 240 ay gibi vade imkanları ile de ev sahibi oluyorsunuz. 


TOKİ İSTANBUL KONUT SATIŞ İLANLARI 

Konut açısından Türkiye'nin en pahalı Şehri olan İstanbul'da konut almak TOKİ ile artık oldukça kolay. Başakşehir Hoşdere 344 Konut Projesi'nde satışa çıkıldı. TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre bu projede 16 adet 2+1, 46 adet 3+1 konutun satışı yapılacak. bu konut satışı için maliyet bilgileri de açıklandı. 







 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR