Tek Şart Kredi Puanı, TC Kimlik İle Başvuru Yaparak Hesabınıza Atacaksınız

Tek Şart Kredi Puanı, TC Kimlik İle Başvuru Yaparak Hesabınıza Atacaksınız
YAYIN TARİHİ: 21.08.2021 21:17:00

Kredi puanı 1400 olanları hızlı kredi kampanyası başladı. Kredi puanı 1400 olan kişilere hızlı kredi başvurusu nasıl yapılır? Sizlere yazımızda kredi puanı yüksek olan kişilerin hangi bankalardan hızlı bir şekilde onay olabileceklerinden bahsedeceğiz.

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler kredi puanı durumuna göre onay olabilirler. Kredi puanı 1400 olan müşterilerin kredi notu iyi olarak gözükmektedir. Bu durumda bazı bankalar kişilere kimlikle hızlı bir şekilde kredi veriyor. Sizin de eğer Kredi notunuz yüksek ise ve çok başvurunuz yoksa vereceğimiz bankalar üzerinden kredi kullanabilirsiniz. Kredi puanı 1400 olan kişiler 100.000 TL ye kadar anında kredi kullanabileceklerdir. Şimdi sizlere hangi bankalardan kredi başvurusu yaparak hızlı bir şekilde onay alabileceğinizden bahsetmek istiyoruz.

TEB Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu

TEB Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için banka şubelerine gitmeden onay olabiliyorsunuz. Bunun için SMS atmanız gerekli. SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler 44 66 numarasına t.c. kimlik numaralarını göndermeleri yeterlidir. TEB Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu bu şekilde yapılıyor. Kredi başvurusu onay aldıktan sonra da en yakın banka şubesinden veya bankanın internet bankacılığı kullanıyorsanız şubelere gitmeden kredi başvurunuz da anında kullanabilir ve kredinizi hesabı atabilirsiniz. TEB Bankası şubelerine giderek de sadece kimliğinizle kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Banka sizlere o an verdiği onayı kullanmak istiyorsanız kimliğiniz yeterli düşük limitli kredi onayı alırsınız ve bu limiti yükseltmek istiyorsanız bankaya gelir belgesini de götürmeniz gerekiyor.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusu

Kredi puanı 1400 ve üzerinde olan müşteriler QNB Finansbank üzerinden hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyor. TC kimlik numaranızı 50 30 numarasını mesaj olarak gönderirseniz. Kredi başvurusunu hızlı bir şekilde yapacaksınız. Kredi başvurusu yaptıktan hemen sonra sizlere kredi sonucu verilecektir. Bu sonucu anında hesabınıza atacaksınız.
50.000 TL ve 100 bin TL arasında kredi onayı alabilirsiniz. Kredi başvurusu yapan kişiler 36 ay ne kadar verdikleri bu krediler de ilk 3 ay taksitle ertelemesinde yaparak sizlere Kredi kullandırır. QNB Finansbank internet sitesine girerek veya internet bankacılığına gerekti kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Ayrıca size yakın bir QNB Finansbank Şubesi varsa kimliğinizle bu bankaya giderek kredi başvurunuzu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Akbank online kredi başvurusu

Son dönemlerde özellikle online krediler daha çok tercih ediliyor. 1400 ve üzerinde kredi notu olan kişiler Akbank üzerinde bir hesapları varsa Akbank internet bankacılığına girerek Kredi başvurusunda bulunabilirler. Banka 100.000 TL ye kadar sizleri onay verecektir. 100 bin TL'lik kredi onayı aldığımda da bu kredi anında hesabına yatacaktır. Akbank online direkt kredi olarak geçen bu krediler de düşük faiz oranları ve masrafsız Kredi seçeneklerinden yararlanırsınız. 36 ay vadeye kadar kredi kullanabilirsiniz İlk 3 ay taksit ertelemesini de yapacağınız direkt Kredi ile birlikte hemen onay almak için uygulamaya girerek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR