TEB ve İNG ATM’leri Önünde Kuyruk Oluşturan Destek! Nakit İhtiyacı Olana 18 Bin Liraya Kadar Ödeme

TEB ve İNG ATM’leri Önünde Kuyruk Oluşturan Destek! Nakit İhtiyacı Olana 18 Bin Liraya Kadar Ödeme
YAYIN TARİHİ: 19.02.2022 19:27:00

Vatandaşların çoğalan nakit gereksinimleri amacıyla en büyük 2 özel banka harekete geçmiş durumda. TEB ve İNG Bank ATN yani bankamatik üzerinden basitçe alınabilen destek ödemelerinden yararlanmak amacıyla günün her zamanında işlem yapma avantajlarından da yararlanılabilecek.

1000 TL’den 18.000 TL’ye kadar yapılacak ödemeler kapsamında kişilerin TEB ve İNG  vasıtasıyla ister ATM’den ister dijital kanallar üzerinden basitçe nakit kullanması sağlanıyor.



ACİL PARA DESTEĞİ 

Özellikle son dönemde çoğalan nakit sıkıntısına yönelik bankalardan gelen destek ödemeleri kişilerin cebini rahatlatmayı başarıyor. İNG Bank ve TEB Bank bağlamında 
kredi çekmek mecburiyetinde kalmadan nakit avans kullanılabilecek. Özel bankalarının yanı sıra daha çoğu değişik Kamu bankası da benzer taksitli nakit avans fırsatlarının da sunulması hedefleniyor.


İNG BANK NAKİT AVANS

Taksitli Avans işlemine ait taksit tutarının bütününün ekstrenin son ödeme tarihine kadar ödenmemesi durumunda, taksit tutarına harcama faizi işlenir.

Kullanılabilecek Taksitli Avans tutarı kredi kartı kullanmak mümkün limiti ile sınırlandırılır.
Taksitli Nakit Avans amacıyla yapılacak iptal, erken kapama işlemleri, Atm’lerimiz, İnternet
Şubesi, ING Mobil ve Telefon Bankacılığı vasıtasıyla uygulanır.

Kredi kartına bağlı vadesiz mevduat hesaplarınız varsa, avans tutarı bu hesaba yatırılacak aksi takdirde avans tutarı ATM'nin bir kerede verebileceği tutar ile sınırlı olur.

Çekilen taksitli avans tutarına 2-12 ay vade amacıyla %1,80 faiz seviyesi yansıtılır. Bu orana KKDF ve BSMV dahil değildir.

​TEB BANK NAKİT AVANS


TEB Bank ATM’leri vasıtasıyla 1000 TL’den 18.000 TL’ye kadar nakit gereksinimleri amacıyla kişilerin finansman desteği alması sağlanacak. 


Taksitli nakit avans işlemleri Ceptepara sayesinde kolayca yapılacak. NAKIT boşluk kartınızın son 4 hanesini 4616’ya SMS gönderin, nakit avans teklifiniz cebinize gelsin.


Bankaların kredi seçeneklerini kullanmak mecburiyetinde kalmadan gereksiniminiz kadar nakit desteğinden basitçe yararlanmak ve direkt olarak ATM üzerinden işlem gerçekleştirmek amacıyla TEB Bank mobil, İnternet Şubesi ya da müracaat kanallarının kullanılması mümkündür. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR