TEB Şubat Ayı Sonuna Kadar 120.000 TL Başvuru Yapanlara Şartsız, Gelir Belgesiz Anında Onay Verecek

TEB Şubat Ayı Sonuna Kadar 120.000 TL Başvuru Yapanlara Şartsız, Gelir Belgesiz Anında Onay Verecek
YAYIN TARİHİ: 13.02.2022 10:55:00

Yeni senenin ilk günlerinde bankalar kampanya düzenlemeye başladı. Bu anlamda nakit ihtiyacı çeken vatandaşlar amacıyla ballı kaymaklı kampanya TEB'ten geldi. TEB Bank doğrultusundan ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 120.000 TL müşterilerine yalnızca kimlik kartıyla veriliyor. TEB Bank üzerinden gereksinim duyanlar ise bankaya akın ediyor. TEB Bank ihtiyaç kredisi müracaatı yaparak 120.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz. Bu anlamda aldığınız kredinin 36 vade ile geri ödemesi oluyor. 

TEB Bank doğrultusundan vatandaşlara müjdeli bir haber verildi. Şu dönemde olabildiğince mühimdir. TEB Bank gereksinim kredisi bağlamında 120.000 TL veriyor. Genellikle pandemi döneminde ilaç gibi geliyor. Sadece kimlikle bankaya gidip paranızı alabilirsiniz. TEB BANK 120.000 TL gereksinim kredisi müracaat yapacak olan vatandaşlar ilk olarak bazı şartları yerine getirmelidir. Öncelik ile kredi notunun yüksek olması mühim 1000 kredi notu puanı olması gerekiyor. Hem de bu meblağda kredi almak amacıyla bireyin gelir belgesi düzenlemesi gerekmektedir. Gelir belgesinde en az 6 ay bir işte çalışma şartunu sağlaması gerekiyor. Emekli iseniz maaşınızı TEB bank'tan almanız mühim bir şart olarak karşımıza çıkıyor. Esnaf iseniz vergi levhanız bu krediyi almanız amacıyla bir şart olarak meydana çıkıyor.




 

120.000 TL TEB BANK KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


120 bin TL kredi alabilmeniz için öncelikle TEB bank müşterisi olmanız gerekiyor. 
Bu anlamda 36 ay vade miktarıyla bu krediyi alabilirsiniz. TEB kredi başvurusu yapıldıktan sonra sonuç hemen geliyor. TEB kredisi almak istiyorsanız size en yakın TEB şubesine uğramanız yeterli oluyor. TC kimlik numarasıyla şubede yapacağınız başvuru sonrasında, kimlik numaranız sorgulanacak ve onay verilip verilmeyeceği anlık olarak TEB Bank müşterisine iletilecek. 




120.000 TL kredi alacak kişinin bankaya gidecek zamanı yoksa, banka şubesinde prosedürlerle uğraşmak istemiyorsa yapacağı çok kolay bir iş var o da TEB mobil uygulamasını indirerek kolay kredi almak mobil uygulama ile zamandan da tasarruf edersiniz. TEB Bank müşterisi olan kişiler internet bankacılığı şubesine giriş yaparak veya TEB Bank mobil bankacılık giriş yeni yaparak kredi başvurusu kolaylıkla yapar. Online olarak yapılan başvurularda onay almanız durumunda ise krediniz hemen hesaba yatacaktır. TEB Bank internet üzerinden verdiği krediler de daha düşük faiz oranları ve masrafsız kredi seçenekleri ile müşterilerine imkan sağlar.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR