TEB Bankası son kampanyası ile 50.000 TL'ye kadar kredi başvurusunu müşterilerine sunuyor

TEB Bankası son kampanyası ile 50.000 TL'ye kadar kredi başvurusunu müşterilerine sunuyor
YAYIN TARİHİ: 7.08.2021 14:10:00

TEB Bankası son kampanyası ile 50.000 TL'ye kadar kredi başvurusunu müşterilerine sunuyor. İşte kampanya detayları...

TEB Bankası 50.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. TEB Bankası son kampanyası ile 50.000 TL'ye kadar kredi başvurusunu müşterilerine sunmaktadır. Sizde TEB üzerinden 50.000 TL kredi nasıl alınır ve 50.000 TL kredi başvurusu şartları nelerdir bunun bilgilerini yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz.

TEB Bankası 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınız zaman banka sizlere uygun faiz ile kredi imkanı sunacaktır. Yalnız bu bankadan kredi onayı almak isteyen müşterilerin bazı şartlara uygun olması gerekiyor. Özellikle SMS ve internet üzerinden başvuru yapacaksınız banka kredi notunuzun yüksek olması gerekmektedir. Banka kredi notu yüksek olan ve kredi alacak olan müşterilerin banka sicili temiz olması durumunda sizden 50.000 TL'ye kadar krediyi gelir belgesiz olarak alabileceksiniz.

TEB Bankası üzerinden bu şartlara uygun olarak kredi başvurusu yapacaksınız. SMS ve internet üzerinden oturduğunuz yerden işlem yapabiliyorsunuz. Daha önceki banka çalışmalarınızdan dolayı eğer icralık ve avukatlık bir durumunuz varsa kredi onayı alamayacaksınız. İcralık olan müşteriler Kara listede oldukları için bu bankalardan kredi alamayacaklardır.

TEB Bankası gelir belgesiz 50.000 TL kredi başvurusu

TEB üzerinden oturduğunuz yerden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız SMS bu işlemi yapmanız mümkündür. Kredi başvurusu için cep telefonunuzun Mesaj kısmına girerek buraya kimlik numaranızı yazın ve gönderim numarası olarak da 4466 yazarak mesajınızı gönderebilirsiniz. 44 66 ya gönderilen mesaj sonrasında 5 dakika dolmadan banka kredinizi değerlendirecek ve otomatik olarak sizlere kredi sonucu hakkında bilgiler verecektir. Kredi sonucu uygun olan kişiler TEB Bankası üzerinden 50.000 TL'ye kadar kredi kullanabileceklerdir. Mesaj da sizlere ne kadar onay alacağınız gözükecektir.

TEB kredi başvurusu için ayrıca bankanın resmi internet sitesi olan www.teb.com.tr adresine girerek buradan da kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru yaptığınızda banka sizlere hemen sonuç verecektir. Başvuru için kredi formunda kimlik numaranız ve cep telefonunuzu doğru bir şekilde yazmanız gerekiyor. Banka kredi onayı verdiği zaman sizlere kredi notuna göre de faiz oranı uygulayacaktır. Bu bankada bir hesabınız varsa banka internet bankacılığını kullanarak şubeye gitmeden de kredinizi kullanabilirsiniz. Bunun için TEB mobil uygulamasını indirmeli ve buradan ihtiyaç kredisi menüsünden Kredi başvurusu seçeneğinde online kredi başvurusu yapabilirsiniz. İhtiyaç kredilerinde banka en fazla sizlere 36 ay vade yapacaktır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR