Tarot Falı Nedir? Nasıl Bakılır? 2021 Online Ücretsiz Tarot Falı Uygulaması..

Tarot Falı Nedir? Nasıl Bakılır? 2021 Online Ücretsiz Tarot Falı Uygulaması..
YAYIN TARİHİ: 6.04.2021 16:31:00

Fal nedir? Fal çeşitleri nelerdir? Tarot falı nedir? Tarot falı nasıl bakılır? Tarot falının tarihi nedir?

Fal, bazı alet araç gibi farklı şekil ve yöntemlerle kişi hakkında şuanki zaman ve gelececek ile ilgili de yorumlar yapma, tahminlerde bulunma işidir. Falın farklı çeşitleri ve yöntemleri de bulunmaktadır. Fal bakan kişilere de falcı denilmektedir. Tarot falı, kahve falı, yüz falı, iskambil falı, el falı gibi bir çok çeşidi bulunmaktadır. 

Fal kelimesi dilimize Farsçadan geçmiştir. Ayrıca fal kelimesinin sözlük anlamı talih ve baht anlamına gelmektedir. Fal bakmak, kişilerin talihi ve geleceği hakkında kehanette bulunmak anlamına da gelmektedir. Günümüzde fal da yaygın şekilde bakılmaktadır. Çoğu kişi falı hayatında olan kişi hakkında baktırmaktadır.

En çok bakılan fal çeşitleri ise Tarot falı, kahve falı ve iskambil falı olarak sıralanmaktadır. En çok tercih edilen fallardan olan Tarot falının, tarihi milattan öncesine kadar uzanmaktadır. Tarot falında her kart bir karakteri ve duyguyu temsil etmektedir. Tarot falı hakkında tüm merak edilenleri haberimizde derledik...

TAROT FALINIZA BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ!



TAROT FALI HAKKINDA

Tarot falına ilgisi olan kişiler internet üzerinden de tarot falı bakabiliyorlar. Tarot falı bakan site ve uygulamalar bulunmaktadır. Tarot falına bakabilmek için kartların anlamını bilmek gerekmektedir. Sadece bu yeterli olmamakla beraber hem de spiritüalizm ve mistisizm gibi temel disiplinler hakkında bilgi sahibi olmak gerekmektedir.

Tarot falı yüksek bir enerjiyle bakılmaktadır. Tarot falında, kişinin geleceğine dair kehanetlerde, tahminlerde bulunulabilmektedir. Ayrıca Tarot falında kişinin geçmiş yaşamına dair öğrenmek istedikleri de kartlar aracılığıyla öğrenilebilmektedir. Bu kartlar ile kişinin geçmiş yaşamına dair tahminlerde bulunabilirler.


TAROT FALI NEDİR?

Tarot kelimesi, İtalyanca bir kelime olan tarocci'den türetilmiştir. Tarot kelimesinin kökeni de Avrupa'ya değil Hindistan ve Çin'e kadar uzanmaktadır. Tarot falınınTarihi Antik Çağ'a kadar dayanmaktadır. Tarot falında toplam 78 kart bulunmaktadır. Bu kartların 22'si büyük, geri kalanları ise küçük arkana ismiyle bilinmektedir.

Tarot falında en güçlü kartlardan ve iyi kartlardan biri kader çarkı olmaktadır. Önemli olan bu kart kişinin hem özel yaşamında hem de iş hayatında mutlu ve başarılı olacağını gösteren kartlardandır.



TAROT FALI NASIL BAKILIR?

Tarot falı bakılırken, falı baktıran kişiye kartlara odaklanması söylenmektedir. Ardından kişi hazır hissettiğinde üç tane kart seçmektedir. Burada ortadaki kart self kartıdır. Bu kart kişinin duygu ve düşüncelerine ve karakter yapısına, kişiliğine dair bilgiler vermektedir. Kartın solunda bulunan kart içinde bulunduğu mevcut duruma dair ipuçları taşımaktadır. Burada mutsuz, kaygılı ya da umutlu olup olmadığı sağ taraftaki karta göre değerlendirilmektedir.

Sol tarafta bulunan kart ise kişinin hayatında önemli rol oynayan kişileri simgelerken, kişinin hayati kararlarını, hayallerini ve planlarını simgelemektedir.

Ardından 4 kart daha seçilmektedir. Bu kartlara bakılarak kişinin ilişkilerine, özel yaşamıve ailesi ve kariyeriyle ilgili kehanetlerde bulunulmaktadır.

TAROT FALI İÇİN TIKLAYINIZ!

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR