Tarım Kredi Ayçiçek Yağı Fiyatları Patladı! Ayçiçek Yağı 23TL, Un 33 TL, Şeker 33 TL Yetişen Alıyor

Tarım Kredi Ayçiçek Yağı Fiyatları Patladı! Ayçiçek Yağı 23TL, Un 33 TL, Şeker 33 TL Yetişen Alıyor
YAYIN TARİHİ: 21.01.2022 09:22:00

Ciddi anlamda zor günler geçiren ülkemiz, ekonomik değerlerimizin zor dönemlere denk gelmesiyle beraber zam üstüne zam eklenerek vatandaşı çıldırtmıştır. Bazı fırsatçı firma ve esnafların bu durumu kendilerince kâr dönemine çekmesi sonucu devletimiz hemen el atmaya başladı. Zabıta ekiplerince ve yetkili kurum denetmenleri tarafından gözetime giren fırsatçı esnaflara ciddi oranda cezalar kesilmeye başlandı. Tüm bu olanlara rağmen asla duruşunu ve prestijini bozmayan Tarım Kooperatif market zincirleri, esnafın değil! Halkın yanında oldu.

Türkiye son zamanlarda ciddi oranda ekonomik krizin eşiğindedir. Hal böyle olunca asgari ücretin artması da pek fayda vermedi. Esnafın krizi fırsata çevirerek, halka zam üstüne zam ekleyip raf fiyatlarını belirtilenin üzerinde yapması sonucu devlet kırmızı alarm verdi ve ciddi denetimler başlatıldı. Esnaflara ceza kesilmesi de fayda etmiyor! Denetim sonrası yine fiyatları değiştirmeye, hatta bazıları artık hiç raflara etiket koymamaya başladı. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de



Tüm bunlar olurken aslında Tarım Kooperatif marketler zinciri kendinden ve fiyatlarından ödün vermeyerek, devletimizin ve halkımızın her zaman yanında yer aldı. Diğer marketlere göre temel gıdalarda yaptığı indirimlerle tüm beğeni ve ilgileri üzerine toplamayı başardı. Çoğunun düzenli gittiği ancak birçoğunun adını dahi bilmediği Tarım Kooperatif, bir anda büyük bir ban kazandı. Zam yağmuru sonrasında fiyatların inmemesi, hayat pahalılığını da beraberinde getirmektedir.




Tarım Kooperatif Temel Gıda Fiyatları

Tüm firmalarda fiyatlar değişmekle beraber hepsi yoğun bir zam uygulaması yapmıştır. Ancak tarım kooperatif market zincirleri bu konuda. Yanında dik durarak prestijini hiç bozmamıştır. Özellikle uygun temel gıda fiyatlarıyla halkın yoğun ilgi ve beğenisini üzerine çekmeyi başarmıştır.



Tarım Kooperatif marketlerinde fiyatlarda değişiklik göstermesine rağmen en indirimli ve ekonomik hali ile sizlere sunulmaktadır. Diğer marketlere göre 15:20 TL ya da 30 TL'ye 50 TL'ye varıncaya kadar daha uygun satışları olduğu görülmektedir. Böylece uygun fiyatlı bir şekilde alışveriş yapma fırsatına sahip olabilirsiniz!
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR