Survivor’dan Kim Elendi Acun Ilıcalı Bile Bilmezdi Ama İfşa Oldu! TV 8’de Terör Esecek Olanlar Oldu

Survivor’dan Kim Elendi Acun Ilıcalı Bile Bilmezdi Ama İfşa Oldu! TV 8’de Terör Esecek Olanlar Oldu
YAYIN TARİHİ: 2.02.2022 11:45:00

Artık Acun Ilıcalı’nın sabrı taştı. TV 8’in fenomen yarışma programı Survivor 2022 yine ifşa oldu. Acun Ilıcalı TV 8’e özel bir operasyon çekmesine hatta bazı çalışanların işlerine son vermesine rağmen yaşanan bu ifşa can sıkan cinsten. Hem de sadece kimin eleneceği değil, kimin diskalifiye olduğu ve hangi yedeklerin geldiği de tek tek ifşalandı hem de tek bir fotoğrafta. İşte sosyal medyayı yangın yerine çeviren o fotoğraf.

TV 8’de yayınlanan Survivor 2022 All-Star’ın da TV 8 ifşalarından dili yandı. Bu ifşa yarışmanın başından bu yana olan ne ciddi ifşa. Daha önceki sezonlarda yarışmış yarışmacıların yeniden Survivor parkurlarında ter döktüğü Survivor 2022 All-Star daha önce de bir takım ifşalardan nasibini almıştı ama bu kez durum daha ciddi. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de



Survivor’ın son eleme potası Barış Murat Yağcı, Birsen Bekgöz, Mert Öcal ve Evrim Keklik’ten oluşmuştu. Hatta Evrim Keklik, eleme adayı olarak çıkıp sürgün adasına gitmeyi hazedemeyip ardından konseydeki çıkışlarıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu güçlü potadan kimin çıkacağı merak edilerken bir anda sosyal medyada yayılan bir fotoğraf ortalığı karıştırdı.




Bu fotoğraflarda yer alan isimler göz önüne alındığında Birsen Bekgöz’ün elendiği ifşa edilmiş oluyor. Aynı zamanda yedek yarışmacılar Gizem Memiç, Bora Edin ve Atakan Işıktutan’ın da geldiği görülüyor. Diğer bir dikkat çeken detay ise Aycan Yanaç’ın karede yer almaması. Kimin elendiği ise kesin olarak3 Şubat akşamı belli olacak.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR